writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

07.01.2008, 13:15

clock-img

adeja

pencil-img

58

Pa se še jaz oglašam po dolgem času. Berem vas sicer večkrat, v službi, a ponavadi ni časa da bi kaj pametnega napisala. Doma pa sploh ne prižgem rač, ga mam v službi dovolj. A malo se moram potrudit, da še dam kaj od sebe, ne samo vzamem od vas. No, tudi moji kg rastejo sorazmerno z mojim že kar velikim trebuhom z vesoljno hitrostjo. V 1. user posted image sem se zredila za 20 kg in mislim, da bo sedaj spet tako.:(( A to me niti ne skrbi, bolj jezi. Skrbi me malo moj pritisk, saj sem na zadnejm pregledu 24.12. imela 150/80 in v 1.user posted image sem bila ob istem hospitalizirana. Tako da sem sedaj ful začela pazit pri hrani, drugače ne bo ok. Pa prvič je bilo to v 8 mesecu in ne tako na začetku kot sedaj. Pa ve? Fejst pazite pri hrani?
Drugače se počutim ok, le ponoči, ko moj prviuser posted image joče in hoče vodo+sok včasih kar 6x na noč, tako vztrajno, dokler ne dobi, sem zdelana do kraja. Tako da prihajam v službo kot zombi. Dojenje je bilo v primerjavi s pripravljanjem steklenič ponoči zakon.  Če mi moja gin. ne bi tako vztrajno odsvetovala, bi najraje še sedaj dojila. Bi se vsaj naspala. Pa še ok mi je blo.

Nič, bom kar končala, drugače se bom razpisala še za mesec dva nazaj. Lep delovni teden še naprej!!! Pa en sončen pozdravček vsem souser posted image !

Nika je najin sonček.

clock-img

07.01.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

Pa ve? Fejst pazite pri hrani?

Jaz niti ne, ker mi še vedno ene stvari ne dišijo in jaz skoraj vsak dan ene in iste stvari.

clock-img

07.01.2008, 13:31

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Dober dan punce! No, jaz se s pregleda in je vse kul. Sva poslušali srček, pa ful je brcal!! Morfologijo imam naslednji petek - 18.1., naslednji pregled pa šele 11.2. Komaj čakam na morfologijo, da vidimo, če ima res lulčka in če so vsi ostali organi OK.
Za telovadbo mi je dala zeleno luč, tako da punce, AKCIJA!!! Kdaj gremo, kam gremo?? V porodnišnici stane 6,5 evra na obisk - plačaš takrat, ko prideš

clock-img

07.01.2008, 13:37

clock-img

willma

pencil-img

839

Ne. Morda tu in tam malo popazim na količino.

Tipkam in zraven jem baklavo. user posted image

clock-img

07.01.2008, 13:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: willma

Ne. Morda tu in tam malo popazim na količino.

Tipkam in zraven jem baklavo. user posted image

jaz bi jo tudiuser posted image

clock-img

07.01.2008, 13:48

clock-img

Anonimen

Pogrešam Taly, ker se mi zdi, da se sedaj že en čas ni nič oglasila, včeraj sem jo zasledila na drugih temah, na nas junijčice je pa kar malo pozabilauser posted image

clock-img

07.01.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

Nisem vas pozabila, brez skrbi. user posted image  Dobiš ZS Ninny

clock-img

07.01.2008, 15:52

clock-img

pati0102

pencil-img

31

Ti sporočim.  Sicer pa kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, sem dobila injekcijo nekje okrog 28. tedna.Če ti po pravici povem, je jaz sploh nsem čutila, igla je tako tanka, da sploh nisem opazila kdaj je bilo konec, peče oz. boli pa tud ne. Dobiš jo pa v zgornji del ritnice oz. v predelu boka.

Čuvaj se in lp,

clock-img

07.01.2008, 16:06

clock-img

Anonimen

Dober dan. Evo, men v trebuhu raztura do kraja. Tolk me brca, da se mi kar smeje.user posted image  Je tak fajn, sam na trenutke mogoče malo tečno, ker se skozi potem "škrabam" po trebuhu. user posted image
Kaj počnete v tem turobnem vremenu? 

clock-img

07.01.2008, 16:08

clock-img

Anonimen

Ma vreme je danes res čudno, da bi najraši spala, samo kaj ko to ni izvedljivo. Trenutno sem si malo časa vzela za rr, ker je ta mala šla v zgornje nadstropje k babici.
Jaz pa brcik še nič ne čutim, se vidi da sem kar nekaj dni za vami, k imam PDP čisto na koncu meseca.

clock-img

07.01.2008, 16:14

clock-img

Anonimen

Da se tolk pozna glede brcik? Ma jaz jih čutim že več kot 2 tedna, res da sem pa prvorodka.user posted image  Baje je to pogosto za nosečnice, ki so prvič noseče.user posted image
Tak dolgčas je zadnje čase na naši temi. user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:15

clock-img

Anonimen

Tam ste imele govora o hrani: nič ne pazim, čisto nič, ker mi žal vse paše.user posted image  Edino za praznike sem zaradi hude viroze zgubila 3 kg, namesto da bi kaj pridobila. Ja od čaja pa res ne moreš živet.user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

Se pozna, jaz sem šele v 16. tednu tiste ki so pa na začetku meseca so pa že v 19. tednu in bodo že kmalu imele morfologijo.

clock-img

07.01.2008, 16:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Tam ste imele govora o hrani: nič ne pazim, čisto nič, ker mi žal vse paše.user posted image  Edino za praznike sem zaradi hude viroze zgubila 3 kg, namesto da bi kaj pridobila. Ja od čaja pa res ne moreš živet.user posted image

Jaz sem na začetku od vseh slabosti izgubila 4 kg in od tistih sem do danes dobila samo 0,5kg nazaj- to se pravi da sem še vedno v minusuuser posted image . Še dobro,da imam zalogo še od prej.

Ja drugače je pa kar zatišje tu gor, ne vem če napišemo za eno stran postov na dan.

clock-img

07.01.2008, 16:18

clock-img

Anonimen

Sam kdaj se uradno dela morfologija?user posted image  Jaz imam naslednji pregled 5 februar in bom takrat v  23 tednu?user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Jaz sem na začetku od vseh slabosti izgubila 4 kg in od tistih sem do danes dobila samo 0,5kg nazaj- to se pravi da sem še vedno v minusuuser posted image . Še dobro,da imam zalogo še od prej.

Ja drugače je pa kar zatišje tu gor, ne vem če napišemo za eno stran postov na dan.

3 poste na teden? user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:20

clock-img

Anonimen

Ja, mislim da ti jo bo takrat delal. Morfologija se dela okoli 20.tedna. 

clock-img

07.01.2008, 16:20

clock-img

Anonimen

No, pa sem obrnila novo stran. user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 16:21

clock-img

Anonimen

3 poste na teden?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Ja, mislim da ti jo bo takrat delal. Morfologija se dela okoli 20.tedna. 

Prebrala sem nekje, da dela morfologijo med 20 in 24 tednom. Torej nisem nič zamudila?user posted image  Upam.

clock-img

clock-img

polony

pencil-img

20

No da se po dolgem času malo javim user posted image
Pa ravno pri temi o kilogramčkih. Sem imela te dni virozo, tako da fjuuu +4 ni več!! Sem kar malo v minus padlauser posted image .

Ninny:A sta se že odločila za voziček?

Taly: Vidim, da smo te kar pogrešale. user posted image user posted image

Da se malo pohvalim.user posted image
Mi smo pa danes nov avtek kupili, ker bo stari junija premajhen. he eh pa  je tudi lubi prišel na svoj račun. Kar hodi okoli njega in ga gledauser posted image Vidim da bo to leto reees prelomno, uh moram reči da je vsega preveč v tako kratkem času...

A je bila katera zadnje čase v toysu v Graz-u?

Božajte svoje bušije!

clock-img

07.01.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

3 poste na teden?

user posted image user posted image user posted image

Ti kar se smej ja. Sem šla preverit, pa ste bile res lenuhinje.user posted image  

clock-img

07.01.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

Ne, brez skrbiuser posted image

No, sva midve sedaj za cel mesec normo naredileuser posted image

clock-img

07.01.2008, 16:23

clock-img

Anonimen

No, ja jaz se trudim vsaj dva na dan napisat. Samo a veš kako je, ko se skoraj sama s sabo dopisujemuser posted image

clock-img

07.01.2008, 16:25

clock-img

Anonimen

Ninny:A sta se že odločila za voziček?

Ne, še. Se še kar ne moreva odločiti. Še dobro, da je še čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem