writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

07.01.2008, 18:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Itak ad bo vse ql, jst tko pravim da sem svoje skozi dala in odslužla.Zdaj si zaslužim le najbolše, najlepšega in najboljzdravega otročička na svetuuser posted image user posted image user posted image   Itak da ve tut!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa še ena slikca zate, za sirček:)

user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:17

clock-img

Anonimen

Joj, sej res. samo kakšna omejitev na mleko je to? Na vsa mleka?user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

Samo je res dober, jaz ga jem kar brez kruha.user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

A se mleko tud dobi?

clock-img

07.01.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samo je res dober, jaz ga jem kar brez kruha.user posted image

Anede? Sploh otroci so nanj nori. user posted image  

clock-img

07.01.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

ja, sploh ta veliki otrociuser posted image

clock-img

07.01.2008, 18:22

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Mleko, skuta, jogurti, smetana-sladka , kisla....  to NE!

Sir kak lahki jošt še gre pa načo, ki je zmešan s paprikouser posted image

clock-img

07.01.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

ja, sploh ta veliki otrociuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tamale pa zmanjka. Sem se zdej nasmejala do solz. user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

jaz mam pa rada kislo smetano+malo sladkorja in to na kruh namažem samo v nosečnosti mi to ne paše.

clock-img

07.01.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

Njami. user posted image

Tamle gor vidim kar nekaj punc. Smo jim naredile veliko dela, ker imajo veliko za prebrat.user posted image Same neumnosti.user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:31

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image saj je samo par strani

clock-img

07.01.2008, 18:32

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Zdej mamo še čas čvekat  neumnosti. Kaj pa veš kako bomo mele kot mlade mame čas na kompu viset....

clock-img

07.01.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

Mleko, skuta, jogurti, smetana-sladka , kisla....  to NE!

Sir kak lahki jošt še gre pa načo, ki je zmešan s paprikouser posted image

V bistvu lahko samo mehke sire, ne?user posted image  Jošt je lahek. Ementalec npr. zelo trd in masten.

clock-img

07.01.2008, 18:33

clock-img

Anonimen

Zdej mamo še čas čvekat  neumnosti. Kaj pa veš kako bomo mele kot mlade mame čas na kompu viset....

Če bodo pridni, bomo še vedno lahko tu čvekali. user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

Tudi potem ga boš najdla, brez skrbi. Mogoče ne na začetku, kakšen mesec, da ujameš ritem, potem pa se vseeno najde, ti povem iz izkušenj.

clock-img

07.01.2008, 18:37

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

oj

Vidim, da ste čist v čveku. Ene se pa res pridno pazite pri hrani. Jaz tud za novo leto nism biftka jedla, kadim pa še kar (obup). skoz gledam, da mam sadje in zelenjavo dnevno najedilniku, najhujšega se pa ne rešim.

clock-img

07.01.2008, 18:39

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Potem bomo pa spet čvekale neumnosti , ko bomo čaklae da se joškice polnijo in kdaj se krik lakote zasliši, da bomo lahko spraznile rezerverjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:39

clock-img

Anonimen

Tina, če ti paše, potem je bolje da kadiš kot da na silo nehaš.

clock-img

07.01.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj imamo probleme, ker se mlekarne polnijo, potem se bodo pa praznile.user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

Potem bomo pa spet čvekale neumnosti , ko bomo čaklae da se joškice polnijo in kdaj se krik lakote zasliši, da bomo lahko spraznile rezerverjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja pa ugotavljale zakaj ne spijo ali so krčki, potem kasneje zobkiuser posted image user posted image ... bo kar pestro

clock-img

07.01.2008, 18:41

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Tina 28, sej če ne kadiš preveč ni krize, probi pa minimalno. Stres in slaba vest bolj škodjeta kot kak cigaret na dan.....

clock-img

07.01.2008, 18:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oj

Vidim, da ste čist v čveku. Ene se pa res pridno pazite pri hrani. Jaz tud za novo leto nism biftka jedla, kadim pa še kar (obup). skoz gledam, da mam sadje in zelenjavo dnevno najedilniku, najhujšega se pa ne rešim.

Ne sekiraj se zaradi tega. Bolje kakšen cigaret kot pa živčnost cel dan. Samo ne brat  tem o kajenju, ker se boš samo še bolj sekirala.user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:45

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image ja pa ugotavljale zakaj ne spijo ali so krčki, potem kasneje zobkiuser posted image user posted image ... bo kar pestro

A tudi to pride? Ojoj, potem bo pa res pestro.user posted image

clock-img

07.01.2008, 18:45

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Didlina...maš prav

Ko ste ravno pri mlekarnah....meni je že D modrček premajhen...če se sklonim mi vse ven uide!!!user posted image

Mojemiu je to všeč...men pa ne preveč!

clock-img

07.01.2008, 18:48

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Drugače me pa zanima, če vas kdaj fejst ščipa in skeli v trebuhu in križu. Mene zdaj dva dni tko čudno, da se prav nič fajn ne počutim. Paše tamalga v bistvu nič ne čutim že  par dni...čeprav ga že kakšne 14 dni vsak dan (sem v 19. tednu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem