writing-img

RE: Junijčice 2008

clock-img

08.01.2008, 16:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Alea01

Pritožbo se da napisati, če boš uspešna je drugo vprašanje. user posted image  Jaz grem sedaj tudi naj v službo...v 22 tednu. Mi je rekla G da tudi če pošljem na komisijo, da mi bodo zavrnili ker baje izkoriščajo nosečke to na veliko in so potegnili črto. Zato pa nekatere ki imajo resne težave odpadejo.user posted image

A ti je ginekologinja sama rekla, da je konec bolniške? user posted image  Po mojem imaš še čas, da daš na komisijo papirje. Pokrpajo za nazaj dneve.user posted image

clock-img

08.01.2008, 16:34

clock-img

Taula

pencil-img

6340

A ti je ginekologinja sama rekla, da je konec bolniške? Po mojem imaš še čas, da daš na komisijo papirje. Pokrpajo za nazaj dneve

Zadnja odločba komisije mi je potekla, in tudi če dam papirje za novo mi bodo zavrnili. Tako da je brezveze in grem nazaj delati. Mi je rekla G, ki je tudi članica teh komisij da so začeli vleči črto in zavrnejo ful prošenj, katere so prej odobrili.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

08.01.2008, 16:39

clock-img

Anonimen

Potem sem srečnica, ker so mi odobrili. user posted image  No, so mi za en teden več, dokler pač nisem imela novega pregleda in sem dobila novo potrdilo. Tako sem jim opisala na pritožbo, da mi je smotrno, da počakajo na novo potrdilo oz. pregled. Tako nekako sem jim opisala situacijo.
In če ne boš mogla delat?

clock-img

08.01.2008, 16:40

clock-img

Anonimen

Mislim grozauser posted image in potem tiste user posted image , ki imajo res probleme morajo  tud delat.user posted image

clock-img

08.01.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

No, ta teden pa čakam spet novo odločbo. In bom živčna. user posted image user posted image user posted image
Vem, da so strogi ratali, samo to je posledica porasta user posted image , ki so bile oplojene z biomedicinsko pomočjo, vsaj tako mi je rekla ena zdravnica v našem zdr. domu. In je tudi članica komisije.Občasno.

clock-img

08.01.2008, 16:43

clock-img

Anonimen

Kaj pa npr. da greš delat za en teden, potem pa greš na bolniško(ta prvi mesec si tako in tako v breme delodajalca) in te potem enako zavrnejo na komisiji?

clock-img

08.01.2008, 16:47

clock-img

Anonimen

Ja, s tem samo mešaš štrene delodajalcu, ki valda niso zadovoljni. Največji problem je, ker prekineš dolgotrajno bolniško, delaš par dni in si spet v breme delodajalcu.To je za njih najhuje.user posted image

Ne vem kako bodo zdaj meni odločili, sicer mi je g že na začetku rekel, da bom do konca na bolniški, ampak očitno ne bo tako.user posted image  Zdej bom pa živčna.user posted image

clock-img

08.01.2008, 16:48

clock-img

Anonimen

Držim pesti, da ti odobrijouser posted image

clock-img

08.01.2008, 16:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Držim pesti, da ti odobrijouser posted image

Joj hvala ti. user posted image user posted image user posted image
Ko bi mi vsaj. Sej niti ne vem kaj bi počela v službi.user posted image  Res ne vem, ker sem delo predala drugi sodelavki.user posted image

clock-img

08.01.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

Alea01 pa tudi zate upam, da se bo dobro izteklo in da ti podaljšajouser posted image

clock-img

08.01.2008, 17:00

clock-img

Anonimen

Ja, isto jaz želim njej. Sam zdaj je že ušla dol iz računalnika. user posted image
Le kje so vse dekline?user posted image  user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:03

clock-img

Anonimen

Spet midveuser posted image -  no, pa vidim da lonapo,cw3rklic4 tudi bereta

clock-img

08.01.2008, 17:05

clock-img

Anonimen

Spet midveuser posted image -  no, pa vidim da lonapo,cw3rklic4 tudi bereta

So samo čitalci.user posted image  Hec. Morda še od včeraj berejo.user posted image user posted image

Nebi midve eno stran obrnile, ta stran mi je tako tako...številke mi niso všeč.user posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:06

clock-img

Anonimen

Prav, saj po moje ne more biti več veliko do nove strani

clock-img

08.01.2008, 17:07

clock-img

Anonimen

Ja, zdaj zdaj bo. Kdo bo prvi? user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

A ima katera probleme s spanjem? Meni se dogaja že ene par noči da gledam v zrak do enih, dveh zjutraj potem pa s težavo zaspim. Sploh ne morem zaspat, zjutraj bi pa spala in spala.

clock-img

clock-img

Anonimen

nova stranuser posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem upala, da bom jaz. user posted image

Ja, zadnji teden mi je tako nekam čuden. Zvečer zaspat ne morem, zjutraj pa ko poležana kravca. user posted image user posted image  No, včeraj smo se malo stiskali po doooolgem času.Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:11

clock-img

Anonimen

evo, naslednjo stran  ti pa pustim, da boš prva samo do tja morava priti.

A si pogledala še ta drugi link k sem ti ga poslala?

clock-img

08.01.2008, 17:11

clock-img

Anonimen

Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.

kako pa zgledauser posted image

clock-img

08.01.2008, 17:13

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sušilec je dober. user posted image  Hvala ti. Sem se tolk smejala, ko sem odprla ZS.user posted image Sem si rekla, evo, me bo okupirala od vsepovsod in okrog in okrog.user posted image

Naslednja stran pa upam, da bo še kakšna čveka prišla sem. Da ne bodo rekle, da ne pridejo do besede.user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.

kako pa zgledauser posted image

Tako, kako bi ti razložila...hmhm...začetniško.user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:16

clock-img

Anonimen

lonapo vidiva te. Mal pridi klepetat, da ne bova spet same

clock-img

08.01.2008, 17:17

clock-img

Anonimen

Če bo šlo tako naprej, ne vem kaj bo z nama.user posted image  Nepobolšljive. Sem kar nekaj odvisna zdaj v parih dneh od RR- junijke.user posted image

clock-img

08.01.2008, 17:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Če bo šlo tako naprej, ne vem kaj bo z nama.user posted image  Nepobolšljive. Sem kar nekaj odvisna zdaj v parih dneh od RR- junijke.user posted image

huda je ta odvisnostuser posted image ampak sedaj vsaj z veseljem to temo odprem, ko vidim, da se kaj dogaja na njej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem