writing-img

RE: M ne pričakujemo novembra!!

clock-img

06.11.2007, 08:27

clock-img

metir

pencil-img

95

matt,neža7,pikapoka2,spelka12,sun71,serendipity, erin .... hvala zauser posted image  ,.  malo sem žalostnauser posted image , pa vendar saj imam vas.user posted image ko takole berem vse sorte na tem forumu mi je kar lažjeuser posted image . hvala vam. user posted image vsem veliko sreče. lp.user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2007, 08:38

clock-img

nima

pencil-img

160

Aja še to..... 50% (zaenkrat še pozitivka)user posted image

clock-img

06.11.2007, 09:13

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

erin vidim, da je bilo fino v jaslicah. Lepo je vedeti, da bodo take fine punce skrbele za naše otrokeuser posted image .
Danes obljubim, da neham s torticami in luštami ampak punce predstavljajte si zdravo alternativo. Sem danes jedla tako dobro zelenjavo, brokoli in karfjola sta bila spremenjena v nežno peno, povrhu pa še slasten koromačuser posted image . Sorry ampak meni se to ne sliši slastno zato, vilice v roko in hop na pecivouser posted image .
Monika22 še tukaj čestitke za user posted image  user posted image user posted image .

clock-img

06.11.2007, 09:18

clock-img

matt

pencil-img

212

metir , še enkrat drži se... bolj kot ne vse vemo, da ti te dni ni lahko...user posted image

nima dobrodošla....

Oktavija ... mnjam , je bla fina kavica... na jaz pa ti pošiljam user posted image (je frišna, ni od včeri.. hi,hi)

Ledenka .. a že kaj cartate? Naša Erin pa zagotovo v novi službi, držimo prsti, da služba ostane....

dejmo november kaj pobarvat!!!

clock-img

06.11.2007, 09:34

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Serendipity.... Lep pozdrav. Ful čudovito sva se imela. Prav to sva rabila po SS. Kako se počutim? Trebuh se mi je ful napihnal in je občutljiv. Utrujena sem in se mi vrti. Imam občutek, da so simptomi prehitro prišli. No saj po SS sem prvič začutila O. Drživa prsti, da je uspelo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

06.11.2007, 09:39

clock-img

SM10

pencil-img

436

Marjana 84 tebi najprej vse najboljše in velik, lep + ti želim. Pa še full dobro ti kaže in naj se user posted image  za eno leto ne prikaže.  Sem čist pesniško zrimala.

Novim nosečkam user posted image user posted image user posted image , čakajočim  držim pesti, user posted image  pa naj se gre  solit.

Danes je že moj 26 dan, tako, da konec tedna bo napeto.

clock-img

06.11.2007, 10:01

clock-img

mojcej77

pencil-img

148

Živjo, punce!
Moje M še ni :D!
Pa nič ne čutim, da bi kaj prihajala...prejšnji teden se mi je zdelo, da bo...kja pa vem. Bomo vidli.
Moj mož je hecen...v nedeljo zvečer je bil kar žalosten, ko je bil test negativen, naslednji dan pa vem srečen in pomirjen...in me je zanimalo, kako taka hitra sprememba...pa je rekel, da je v sanjah govoril z nosečnico brez obraza, ki mu je bla zelooooo blizu, pa ni imela trebuha, ampak je vedel, da je noseča...in to naj bi bila jaz. LOL!
Sej drgač sva kar ok, dokaj neobremenjena in sproščena, samo..ti dnevi, ko naj bi M prišla/neprišla pa ne minejo brez pričakovanja...Že mora tko bit...
lp,
m

clock-img

06.11.2007, 10:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri nas še nič novega user posted image  smo pa vsi živčni in imamo družinski hot-line user posted image  tamala bo tetici podobna v tem, kako počasi se spravlja na svet user posted image  

danes pa nimamo še nič rozik? user posted image  no, dajmo dajmo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.11.2007, 11:33

clock-img

Anonimen

Marjana84 vse najbolše!!!!user posted image user posted image
Pa želim ti...no sej veš kaj....user posted image  ali user posted image .

Stavim pa na 23%.

Anonimna user posted image

clock-img

06.11.2007, 13:16

clock-img

Marjana84

pencil-img

17

SM10 in anonimna hvala.
Danes še vedno nič ne kaže na user posted image . Bom jutri zjutraj delala test.

clock-img

06.11.2007, 13:39

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Marjana84 VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki v teh dneh ne pričakujete user posted image , želim, da vse zagledate user posted image user posted image !!

Kot sem že pisala, da sem imela predvčerajšnjim tak čudn gost rjav izcedek z krvavimi nitkami vmes, sem imela to spet mal včeraj zvečer, ampak čist mal. Res mi ni jasno kaj je zdaj touser posted image . Drugače je pa še 14 dni do takrat, ko bom delala test. Tak se mi vleeeečeeee.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

06.11.2007, 14:00

clock-img

sun71

pencil-img

170

Neža7 - upam, da vama je na vajinem oddihu uspelo. Držim pestke user posted image

Marjana 84 - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki jo te dni ne čakate navijam in odganjam z vso močjo. punce, držim vam pesti in želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imam pa tudi eno vprašanje. je katera od vas jemala Cykloprogynon?

clock-img

06.11.2007, 14:12

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Sun71...... Hvala, hvala.... Še par dni in bova videla ali bo user posted image user posted image  ali bova spet ful user posted image drug mesec.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

06.11.2007, 14:16

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Marjana84.... Tebe pa želim VSE NAJBOLJŠE!Upam, da boš dobila veliko user posted image  

clock-img

06.11.2007, 15:06

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

sun71 jaz sem jemala Cyklo-Progynova za uravnavanje mojih zmešanih ciklov. Po njih sem bla čist zanič.
marjana84 vse naj, naj,naj.

clock-img

06.11.2007, 15:11

clock-img

miš

pencil-img

59

Drage punce!

Čeprav nič ne sodelujem pri debatah, vas pa vsak dan redno berem, da se
malo potolažim in nasmejim, ker smo v istem začaranem krogu. Super ste....
Rada bi povedala, da sem danes dobilauser posted image ,razočaranje je bilo veliko....
Saj se sploh ne upam napisat, kdaj jo naslednjič ne pričakujem, ker nimam več
moči. Sej vem da bo jutri že boljš, ampak prvi dan user posted image  se mi sesuje svet. Sploh ne
vem, kaj sem hotla napisat.... to je to.
Ampak vsen pa držim pesti za vse ostale iz seznama, da jim uspe.......

Lep dan vam želim

user posted image mišuser posted image

clock-img

06.11.2007, 15:15

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

miška - velikuser posted image samo za tebe. Izjoči se, naj te tvoj potolaži s toplim objemom, potem pa gremo naprej! user posted image

clock-img

06.11.2007, 15:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pa sem tetka mali pupiki user posted image  upam, da je nalezljivo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.11.2007, 15:16

clock-img

Marjana84

pencil-img

17

Hvala, hvala vsem za čestitke.
Upam da jutri dobim najlepše darilo +.

clock-img

06.11.2007, 15:21

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

marjana - Vse najboljše! user posted image

ledenka - user posted image  ČESTITKE tetka! Zdaj pa le glej, da se kaj nalezeš! user posted image

clock-img

06.11.2007, 15:22

clock-img

sapi

pencil-img

956

miš user posted image user posted image user posted image te čisto razumemo ...saj smo vse na istem ... tudi pri meni je tisti prvi dan najhujši pa se potem poberem ... samo ne obupat saj bo bolje ... datum pa le sporoči, da lahko skupaj ne pričakujemo še naprej...

sapi

clock-img

06.11.2007, 15:43

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Marjana84 vse najboljše! Držim pesti, da za svoj rojstni dan dobiš najlepše darilo kar si ga lahko želiš.
user posted image
Miš tebi pa user posted image in upanje, da se ti čimprej uresničijo želje pouser posted image .

Vse ostale pa čimbolj pridno pobarvajte seznam user posted image ta mesec.

user posted image

clock-img

06.11.2007, 15:49

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image Ledenka čestitke za tetko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Matt - tortica je bila odlična čeprav je od včerajuser posted image user posted image

user posted image user posted image Marjana84 vse najboljše!!!user posted image user posted image

user posted image Vsem ostalim pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

06.11.2007, 15:50

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Joj, pa še nekoga sem izpustila, Ledenko. Čestitke tetka! Močno stisni malo pupo še za mene, ko jo greš pogledat.  

clock-img

06.11.2007, 17:00

clock-img

majči22

pencil-img

735

Ma zdej pa čistn nč ne razumem, kaj ste mi zagrozile.
jooj ne spremlam vas že kar nekaj časa in mi čist jasn.
Eno kratko obrazložitev za kaj se gre.user posted image
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem