cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo novembra!!

clock-img

24.11.2007, 11:15

clock-img

Erin

pencil-img

7060

muklla - jest sem bila pa 100% da prideš k meni v avgust si se pa pri julijkah prijavila?????? Na isti dan si jo oktobra dobila pa na 28 dni si jo imela...a si zih da ne prideš k men v avgust?user posted image

clock-img

24.11.2007, 11:18

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Erin mogoče pridem jest k teb v avgust. Mi je moj reku da mam bolj polne joške, pa trebuh je reku da mam mal čudn. Drž pesti, mogoče grem že dons v lekarno po CB.

pa pa

clock-img

24.11.2007, 11:26

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Nč mogočuser posted image laufej!!

ja ja, sem šla mal prebrskat po seznamčkih pa bi mukkla res mogla k menuser posted image user posted image user posted image Muklla a slišiš?user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2007, 11:44

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Gajka - a vsaj ti k men v avgust prideš?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zaenkrat še tam all by myseeeeeeeeeeelf...

clock-img

24.11.2007, 11:55

clock-img

sun71

pencil-img

170

Shelly+Flower+Gajka+Mukllauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za  nove srečke user posted image !!! Bravoooooo!!!

Za vse, ki ste dobileuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , bo pa božiček malo pomagaluser posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.11.2007, 11:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.11.2007, 12:17

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Jest sem pa zdej z lekarne, sem šla po CB. Zdej pa pijem pijem pijem, da bom pol nardila CB

pa pa

clock-img

24.11.2007, 12:19

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Flower tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdravegauser posted image  in čimmanj težavič med nosečnostjouser posted image user posted image

pa pa

clock-img

24.11.2007, 12:19

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

flower user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje še ni ..test(babychek)je včeraj pokazal -..tako da je ne čakamo, test pa bom ponovila v sredo na moj rojstni dan, z upanjem na lepo darilouser posted image

clock-img

24.11.2007, 12:21

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Kleja imaš isti dan rojstni dan kot moj pikec, ki bo v sredo dopolnil eno leto

pa pa

clock-img

24.11.2007, 12:41

clock-img

Muklla

pencil-img

264

JA ERIN SLIŠIM TE user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Zdej pa mi neki povej, ker si me prepričala, da sem šla še enkrat računat PDP. Zadnjo M sem imela 23. oktobra. Če dam cikel 28 dni, mi pride 29. julij. Kako, da tebi pride drugače?

No, pa sej sem bom vpisala tudi v avgust, čeprav bom rodila julija user posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

24.11.2007, 12:41

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Naty držim pesti da ko se vrnem (grem na tetin roj dan) vidim da si zagledala user posted image

Lep dan vsem!

P.S. Ne, ne bom jim (družini) povedala še...user posted image Se bom pa težko zadrževala...

clock-img

24.11.2007, 12:43

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Jaz se selim med decemberke.user posted image   Sem včeraj dobla user posted image . Čestitam pa vsem user posted image .
user posted image

clock-img

24.11.2007, 12:44

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

JA ERIN SLIŠIM TE user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Zdej pa mi neki povej, ker si me prepričala, da sem šla še enkrat računat PDP. Zadnjo M sem imela 23. oktobra. Če dam cikel 28 dni, mi pride 29. julij. Kako, da tebi pride drugače?

No, pa sej sem bom vpisala tudi v avgust, čeprav bom rodila julija user posted image user posted image user posted image !!!

Šla sem na september in oktober in mal preračunavala na koliko časa si jo imela in glede na to da si zadnjo M imela okoli 25 kot jaz(no sedaj si napisala 23, ampak na oktoberkah si pa sporočila 25 da si jo dobila) potem pa vstaviš v un program osnovni cikel... sej nama bo gin povedala. user posted image user posted image user posted image Mene še bega to da je naslednje leto prestopno leto in se še za en dan spremeni vse skupaj...user posted image

Moram it

Papaaaaa

clock-img

24.11.2007, 12:45

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Aja pa še men se je cikel spremenil v zadnjih mesecih na 29 dni in sem to št vstavila....

clock-img

24.11.2007, 12:55

clock-img

Anonimen

erin po mojem izračunu si ti 31. 7.  sem šla na isti koledar, kot pri meni, pa tudi meni je potem ginek. datum potrdila. itak pa se nekje ob pregledu nuhalne svetline, v 11 do 14 tednu večini spremeni datum, ker se takrat zmeri dejanska starost ploda... ampak glede na zadnji dan menze, men zate pride 31. 7.  me zanima kaj ti bo ginek. rekla user posted image

clock-img

24.11.2007, 13:20

clock-img

naty13

pencil-img

2980

naredila sem CB in je na žalost minusek user posted image user posted image user posted image user posted image  M pa še vedno ne pričakujem tako da gremo naprej

pa pa

clock-img

24.11.2007, 14:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

GAJKA - ŽELIM VAM VSE DOBRO

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.11.2007, 14:27

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Erin, a nisi ti pri meni - julijka?

Ma daj, kaj bežite v avgust?

Za vse ki ste dobile user posted image veliko objemčkov in veliko sreče v decembru. Takrat vam bo zih ratalo, ker bo dedeka mraz prnoru s polnim vozekom štorkljicuser posted image user posted image user posted image .

LP

i belive i can fly....

clock-img

24.11.2007, 14:32

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Dan borke moje!!

Vidim, da je veliko novega! Najprej moram čestitati

Muklla user posted image user posted image
gajka user posted image user posted image  želim vama lepo user posted image  in na koncu oz. začetkuuser posted image  še zdravegauser posted image ! (me veseli, da vas je Erin za seboj potegnila)

sedaj pa še malo tolažbice za borke, ki gredo naprej v december: Božiček ima veeeeeellliiikkkkkeeee plane! Pa še čara se v decembruuser posted image

kleja ja tebi pa želim, da čim prej kupiš test, ki ti bo pokazal ++++++!

naty13 tebi pa je možno, da je zato pokazal minus, ker si preveč spila vode in se je razredčilo julanje, raje delaj z jutranjim ali pa vsaj, da se ne siliš tako piti. Bo sigurno+

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

clock-img

24.11.2007, 15:06

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

pikica36 - kako je s tabo???????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.11.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

jazz27,nism vedla da pitje vpliva na test????????a res lahko razreči vodo????

clock-img

24.11.2007, 16:37

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Jazz27 a res pitje vode vpliva na rezultat testa? To pa nisem vedela. A toliko vpliva da bi namesto pluska bil rezultat negativen? To me pa res zanima.

pa pa

clock-img

24.11.2007, 16:45

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

moje mneje je da!!! Seveda, pa je nosečniškega hormona veliko manj, če se napiješ kot žabauser posted image . Koliko časa ti zamuja? imaš redne cikle?

clock-img

24.11.2007, 16:46

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Dober dan punce!

ETAN,štunfek,hmm,andre3a,Ajcom1-user posted image user posted image  žal mi je,da je prišla ampak v decembru se pa kar pripravite na roza val.Gremo naprej...

flower,gajka,Muklla-  YES,YES,YES čestitam vam in vam želim eno čarobno obdobje pred sabouser posted image user posted image user posted image

navijam za vse,ki še čakate na rezultateuser posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem