IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Očitno pri tvojih starših ti dejavniki niso bili prisotni oz. kompatibilni......vsaj pri enem od njiju ne.
Starše sem navedel kot primer v katero smer se stvari ob takih odločitvah lahko zasučejo. Nisem jih navedel kot predmet diskusije ker to tukaj ni tako pomembno.
Ok, pa izpusti zadanji stavek....
Se zavedate tega ko gre za takšne vrste odrekanja in ali ste pripravljeni nosite posledice morebitnega izjalovljenega cilja? Na tvoje vprašanje pa tole: Jaz se zadnje čase zavedam teh vrst odrekanja, v katere me je "prisila" moja picerija. Delam do 72 ur na teden, to je ca 6 dno po 12 ur. Otroke vidim zjutraj, ko ju oblečem in pospremim do avta in zvečer ko že sladko spita. Trenutno nimamo "klasičnih" sobot in nedelj.....in še marsičesa ne. Otroka sta trenutno fiksirana na "atija", sama se včasih počutim kot kakšna "teta".

Tudi kot žena-gospodinja nisem trenutno v klasični vlogi, saj mož kuha, jaz samo tu in tam, perem in čistim še, pomaga pa dosti moj mož...
Vendar sva se nekje zavedala kaj pomenijo takšne stvari, se o tem pogovorila in si zastavila "cilje" do kod
največ, dalje ne.
In trenutno sem dosegla to "največ", zato se že pogovarjava o rešitvi tega problema, in to tako, da ne izgubiva temveč pridobiva. Stvari so počasi v teku. Samo počasi, da se ne prenagliva.
TOrej nekje nisem pripravljena nositi posledic , ki bi se "odražale" na hrbtu naše družine. Ne in še enkrat ne. Zame je, kljub vsem vidikom, družina na prvem mestu in v takem primeru nimam kaj dosti razmišljati.... Vendar pa je teba kljub vsemu ravnati pametno in ne samo v afektu.