Uffffff, pa sem se le prebila?
Pikovit kak Drenov grič? Kaj pa ti, a si šla na Rožnik?
OOOO Sayurči, sem videla, da si me dala na seznam. Ampak mali popravek. Bom bolj na koncu novembra, če bo sreča z tetko
.
Draga Blanči
Ne bom zgubljala besed, ker se mi zdi, da te v takih trenutkih nič ne potolaži. Samo obupat ne. Smo pesimisti, pa smo drugič spet optimisti, važno je da gremo naprej. Navsezadnje se meseci tako hitro obračajo. Drži se.
Mišek fajn si očisti glavo, pa hitro se vrni. Jaz te bom pogrešala.
rebeca pri Rešu (pa mislim da tud v Lj) gre takole. 2. dan
prideš po zdravila. Na prvi UZ se namalaš 8. dan ciklusa, potem te pa načeloma na dva dni naroča. Jaz sem imela prvo punkcijo dva dneva po 2. UZ se pravi 12 dan, drugo pa mislim da 14. dan. Računaj na punkcijo nekje na sredi ciklusa, pač odvisno, kako se odzivaš.
ajetam, za prolaktin žal nimam blage veze, ti bom pa z veseljem odgovorila na katerokoli drugo vprašanje. Za Reškota se ne sekirat, človek se ga navadi. Mene tud stalno krega, ampak ga med postopki že kar malo pogrešam, ker se lahko pol še dva dneva na ta račun režim.
KOSTANJ vredu ti to z Reškotom postopaš.
Sta se dva prava na kup dala. Jaz sem vedno čisto tiho, samo kimam.
Drugače pa glede plačljivosti. Pri Rešu prvega plačaš, drugega ne, tretjega spet in tako naprej. Ampak očitno kostanj maš ti že prvega zastonj. In si že druga, za katero jaz to slišim in razmišljam, da je to mogoče povezano s tem, da je dobu dodatne postopke odobrene. In mogoče bo zdaj kaj več zastonj. Dajte tiste, ki se zdaj v tretjem postopku malo povedat. Dajčimajči, a ti si zdaj plačala? Aja saj res. Kako otroc? Kdaj maš UZ?
Jaz se pa ubadam s tole prehrano. Sem v polnem zagonu za sokovnik. Vem, da ga pri naši žlahti ne bom našla, zdaj pa malo širim krog. Sem si pa kupila fructalov zelenjavni sok (7 zelenjav) in ga krvavo plačala. Jaz samo upam, da je natur sok kaj bolj dober, ker tale ni ničemur podoben. Ko ga pijem zgledam nekako takole
Aja pa še neki. Laneno seme. Dobivam različne info. Nekje piše, da ga moram namočit in celega pojest. Drugje piše, da ga moram zdrobiti/zmleti in nato takoj pojesti, tretja varianta pa je, da ga moram jesti celega, če imam prekomerno težo (jo imam), ker ima še kar veliko energijsko vrednost. Prosim pomoč.