IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Dajčimajči, a ti si zdaj plačala? Aja saj res. Kako otroc? Kdaj maš UZ?
Jaz se pa ubadam s tole prehrano. Sem v polnem zagonu za sokovnik. Vem, da ga pri naši žlahti ne bom našla, zdaj pa malo širim krog. Sem si pa kupila fructalov zelenjavni sok (7 zelenjav) in ga krvavo plačala. Jaz samo upam, da je natur sok kaj bolj dober, ker tale ni ničemur podoben. Ko ga pijem zgledam nekako takole
Aja pa še neki. Laneno seme. Dobivam različne info. Nekje piše, da ga moram namočit in celega pojest. Drugje piše, da ga moram zdrobiti/zmleti in nato takoj pojesti, tretja varianta pa je, da ga moram jesti celega, če imam prekomerno težo (jo imam), ker ima še kar veliko energijsko vrednost. Prosim pomoč.
Ojla,
Marjetica. PRIDNA! Tkole zagrabla zdravje v svoje roke. Bolj dober definitivno ni (pesa, zelena, ingver .. vsi priporočljivi imajo intenziven okus), se ga pa da ublažit s korenčkom, ki ga vedno uporabim za osnovo, pomarančo, hruško, limono. Nekako gre dol. Na eks.
Laneno seme sem jaz kar zgrizla, čeprav sem ga kar mal pozabla jest. Matični mleček - ni variante, da bi ta gravž dol požrla.
Jaz sem imela 3. postopek na račun države

. Ne vem ali je to povezano z zdravili za katere se odloči ali pa je videl, da sem jaz z novim zakonom že ven iz srečolova. Kakorkoli, se je prileglo glede na to, da gradimo.
Otroc so upam da krasno. Vsaj mami se dobro počuti. UZ imam 25.tega, pa bo naš stručko kakšno hitro navrgl. Upam, da bom lahko sledila

. Sem imela že pregrešne misli, da bi prosila, če lahko naredim slikico za domače ... pol sem se pa spomnila, da mora bit po mojem odhodu tudi sposoben delat, ker vas je kar nekaj še v vrsti

.
Citrončica,

končno se je tudi tebi začelo. Držim pesti tudi zate!