writing-img

RE: Skoraj se mi je ustavilo srce

clock-img

05.10.2007, 18:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz bi šla na tvojem mestu TAKOJ k zdravniku!!!!!! Otrok je še tako majčken .... pojdi k zdravniku!!!!!!

Paštetka, punce imajo prav user posted image . Hitro do zdravnika, nikoli ne veš....

clock-img

05.10.2007, 19:09

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

S tem se ni za špilat! Pejt do zdravnika!!!!!

clock-img

05.10.2007, 19:19

clock-img

total

pencil-img

4453

Ojej,me je kr zmrazilo,pojt do zdravnika,boš vsaj mirna če ne drugo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

05.10.2007, 19:39

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Zakaj si pa ne nabaviš kakšen Angel care ali Baby Sense? To sploh ni v redu,vsaj po moje ne. Pejt hitr k dohtarju.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

05.10.2007, 20:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

O šit paštetka user posted image , jaz bi tudi pravgotovo k pediatru letela. Pa Angel care bi tudi najkasneje jutri kupila.

clock-img

05.10.2007, 20:29

clock-img

Anonimen

O hudo! user posted image  Vem kako je, ko se ti srce kar malo ustavi, ko se tako ustrašiš za otročka. Upam, da ni kaj hujšega, se pa strinjam z ostalimi, mene je obakrat, ko je user posted image  bruhnila kri, kar odneslo v dežurno.
user posted image  za Mašo.

clock-img

05.10.2007, 20:41

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Tudi sama bi šla takoj do zdravnika, pa imajo, da dajo malo na opazovanje v bolnico...
user posted image user posted image Upam, da bo vse ok.

clock-img

05.10.2007, 21:06

clock-img

AlTa

pencil-img

91

Paštetka se strinjam z puncam, pojdi do zdravnika!!!!!!!!user posted image

clock-img

05.10.2007, 21:44

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Paštetka, a že kaj veste?user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.10.2007, 21:51

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ne, ne, ne moraš it in to takoj k dežurenmu...nikol ne veš...ti kar pejd in to takoj..

no sj verejtn si že šla.pa povej kaj je rekla/rekel!

upšam da je vse v redu!!

clock-img

05.10.2007, 22:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Se strinjam z vsemi. Takoj do zdravnika, ali pa vsaj poklicati v dežurno ambulanto.
Držim pesti, da ja vse ok!

clock-img

05.10.2007, 22:07

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ko sem bila z Nejo na Pediatrični, je bilo tam kar nekaj dojenčkov, ko so jih mamice dobile v takem stanju kot ti, pa verjemi mi, vse so prišibale h zdravniku, vsaj pokliči. Se tako dobro spomnim, je ena mamica razlagala, da nikoli ne gre v sobo, ko otrok spi, takrat pa je šla slučajno po eno knjigo in dobila tam svojo punčko čisto sivo - zeleno, takoj jo je obrnila na glavo in v paniki tolkla po hrbtu, da je mala normalno zadihala.
Res je bil pri vseh teh dojenčkih kriv mlekec, ki se jim je vrnil v sapnik in povzročil dušenje, so jih pa spremljali celo noč, snemali valovanje možganov,.... POKLIČI!

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.10.2007, 22:15

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

joj marija ..sj zdj bi že mogla kj vedt.če jo je peljala k dr..

ker sm vidla da je blo to popoldne....joj upam da ni kaj resnega...

user posted image user posted image

clock-img

05.10.2007, 22:20

clock-img

Anonimen

Ja, a kdo ve, če je vse v redu z malecko?

clock-img

05.10.2007, 22:26

clock-img

Anonimen

user posted image Ojej Paštetka, še dobro, da si jo šla pogledat! Očitno 6. čut. Poročaj, kako je mala!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Paštetka, pojdi do zdravnika, takoj. Ne bom pisala kaj bi lahko bilo, vendar pregled te ne bo nič koštal.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2007, 23:12

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Resnično- pojdi k zdravniku(če še nisi šla) in ne čakaj, da se to še kdaj ponovi...mogoče bo prepozno.... Tam bodo naredili kakšne preiskave in ugotovili, zakaj do tega prihaja. Boš vsaj pomirjena.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.10.2007, 08:07

clock-img

Anonimen

jaz sem sanjala da se je mala začela penit in ti povem da sem se tak drla da so  do bolnice verjetno čuli da nekdo prihaja.

clock-img

06.10.2007, 08:16

clock-img

mika

pencil-img

6485

ojoj, to pa te res lahko kap zadeneuser posted image

jaz bi tud šla čimprej k zdravniku, mogoče bi vaju zadržali na opazovanju, če bi se slučajno ponovilo.

držim pesti, da se kaj takšnega ne zgodi več.

clock-img

06.10.2007, 08:33

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

in kako je sedaj pikica-ali je v redu ali si jo peljala k zdravniku?Jaz ne vem če bi tako doma čakala in gledala kaj se bo zgodilo jaz bi jo še isto minuto peljala k zdravniku.Zato pa plačujemo toliko zavarovanja..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

06.10.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

Opažam, da še vedno pišete naj gre k zdravniku in naj ne čaka. Pašteta ni nič čakala, so kar lepo takoj šli k zdravinku in so noč preživeli v bolnici. Več vam bo povedala sama

meni se je ta dva dneva srce raztrgalouser posted image user posted image user posted image , si pa sploh ne znam predstavljat kaj  šele mamiciuser posted image

mašika in pašteta user posted image user posted image user posted image user posted image . ko bi le lahko bila ob vama ali vsaj blizu vajuuser posted image

clock-img

06.10.2007, 08:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Naj prideta čimprej domov in naj bo vse OK user posted image user posted image
PAštetka in Maša, mislim na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 08:52

clock-img

Anonimen

No, edino prav, da je šla, normalno.

A so zdaj doma, Mišek, vsaj to nam povej?

clock-img

06.10.2007, 08:54

clock-img

Anonimen

user posted image  in dobre želje.

clock-img

06.10.2007, 09:19

clock-img

Anonimen

Najbrž sta ostali na opazovanju, kar je tudi prav. Saj bo vse v redu, mora biti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem