writing-img

RE: Skoraj se mi je ustavilo srce

clock-img

06.10.2007, 09:31

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Upam,da je vse vredu.Javi kaj je bilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.10.2007, 10:33

clock-img

tančica

pencil-img

293

Sm kr solzne oči dobila k sm to prebrala.Skratka upam da je vse v redu,držte se.

clock-img

06.10.2007, 10:41

clock-img

KT

pencil-img

2747

user posted image Maša in paštetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    mislimo na vaju!

clock-img

06.10.2007, 10:45

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

ojoj paštetka,gozn no user posted image  Jst upam da je Maška zdej že v redu....

Mene pa vsi "****ajo" da sem nora ker vsakič ko Sara mal zabrunda letim h njeni potejlci...zato k me je tok strah da bi se kej tacga zgodil.....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

06.10.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

Madonca,kako ti verjamem,da te je bila groza.Kako pa je danes?kako je pa bilo ponoči?

clock-img

06.10.2007, 10:47

clock-img

dory

pencil-img

8852

nekaj podobnega se je naredilo pri mojem...ko je bil star ene par mesecev,sem ga nosila na roki,tako,da je bil obrnjen s trebusckom na mojo roko, glavo je imel kot ponavadi obrnjeno navzdol......kot vedno sem ga nosila, nakar prideva v kuhinjo k mami, ko naju zagleda, spusti kastrole, zgrabi tamalga...niti nisem dojela kaj se dogaja...tamal je bil ves moder...pa ni bilo nic drugace kot obicajno, le tulil ni, kar se mi je pa za spremembo fajn zdelo...kaj pa vem kaj je to bilo...babi ga je neki premetavala,ko je prisel k sebi...potem je bilo ok...naslednji dan sva imela pregled in sem povedala,kaj se je zgodilo...se danes ne vem, ker je bilo to prvic in zadnjic, niti ne vem zakaj se je to zgodilo...sem se pa pol tolk ustrasla, da sem se samo tresla in otrpnila...groza...

clock-img

06.10.2007, 10:48

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Paštetka, kako je z vama? Močno močno mislim na vaju že od včeraj in držim pesti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.10.2007, 11:55

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tudi jaz držim pesti, da je/bo vse v redu.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

06.10.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

Pašteta sporoča, da je z mašenko zdaj vse okuser posted image , da pa bosta vseeno do ponedeljka ostali not. Malčica je na monitorju in na blazini, potem bodo pa videli kako naprej, ali bosta šli domov ali pa v LJ ali MB.

Držimo pesti user posted image user posted image

P.s. pravi, da vsem ko je obljubila pečenko in kostanje, da jih bo povabila drugičuser posted image

clock-img

06.10.2007, 12:08

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Šele zdaj sem prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image .

Paštetka & Maša, mislim na vaju in vama želim, da bi bili čimprej doma user posted image user posted image user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

06.10.2007, 12:11

clock-img

Anonimen

Mišek, hvala za informacije. Držim pesti, da je bilo to pač kr neki ali kako bi se temu reklo, tako kot pri Teji, pa da se niti slučajno nikoli  več ne bi ponovilo.

clock-img

06.10.2007, 12:16

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Ojoj, sem šele zdajle tole videla. Tole pa je groza, za user posted image  user posted image  user posted image . Tudi meni bi se srce ustavilo.

Paštetka drži se in upam, da bo z Maško vse ok!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

06.10.2007, 12:18

clock-img

Anonimen

O moj bog,tok hudo je bilo,da sta morali kar bolnišnici ostat!!!!
Milsimna vaju in želim,da se vse poštima kot je teba.

clock-img

06.10.2007, 13:05

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Tudi jaz stiskam pesti, da prideta čimprej domov!!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 13:09

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ojo, Paštetka, sem komaj zdaj videla, kaj se je zgodilo. Držita se, punci. Upam, da je vse OK:

Mislim na vaju. Za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 13:16

clock-img

Anonimen

Držim pesti, da prideta čimprej domov in da bo vse v redu.user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 13:25

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Maška in Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

06.10.2007, 13:26

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 13:46

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Držim pesti,da bosta čimprej doma!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.10.2007, 14:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Upam, da ni kaj hudega in da je bilo samo enkratno ter da se ne bo več ponovilo!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 14:11

clock-img

Anonimen

Držim pesti!
itak,da bo vse O.K...user posted image user posted image

clock-img

06.10.2007, 17:04

clock-img

mony5

pencil-img

1342

MAŠA in PAŠTETKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

clock-img

06.10.2007, 18:25

clock-img

Anonimen

O, strela jasna in da se kaj takega nikoli več ne ponovi. Tudi jaz mislim na vaju, argeta.

clock-img

06.10.2007, 19:01

clock-img

zelva

pencil-img

93

Kar pri srcu me je stisnilo ko sem to brala! Tudi jaz držim pesti za vaju!

user posted image

clock-img

06.10.2007, 20:00

clock-img

Anonimen

Midve z Elo še vedno stiskava pesti za Mašo. user posted image  Čist sam za vsak slučaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem