writing-img

RE: Spanje dve leti starih otrok

clock-img

14.10.2007, 21:10

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Vsak otrok, kakor tudi odrasli, se zbuja ponoči, vendar zaspi nazaj. Zato je zelo pomembno na kakšen način ga uspavaš. Če zna otrok zaspati zvečer sam, bo tudi ponoči, ko se zbudi zaspal sam.
Mi smo živ primer, da to drži: jaz sem mojo malo mis navadila, da zaspi ob dojenju in ko se je ponoči zbudila ni znala sama zaspati, ko pa sem jo podojila pa je zaspala takoj. Ko sem ukinila nočno dojenje, se je zbudila še dve noči, od takrat dalje pa spi in tudi zvečer zaspi sama. Kolegica je imela podoben primer, samo da je on zaspal ob steklenički in je ponoči, ko se je zbudil zahteval stekleničko.
Nič nisi napisala, kako ga uspavate. Mislim, da je v tem težava, ker ne zna zaspati sam in rabi pomoč tebe ali pa atija. Ko boste rešili problem uspavanja bo tudi konec neprespanih noči.

clock-img

14.10.2007, 21:13

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

BTW - slovenščine še ne uporablja - uporablja čebljanje, tako da ga tudi vprašati ne morem kaj je narobe.... user posted image user posted image

Kaj pa če bi ga spraševala? Npr. pusti(m) (mami) lučko? ti da(m) (mami) pod glavico blazino? te zebe? ti (mami) prebere(m) pravljico? boš poslušal pesmico? boš pil pred spanjem? ipd.

Ne, mi ne odgovori... Ga sprašujem vse možne zadeve.. No, zdaj edino stvar, katero vem za kaj se gre, je DADA, kar pomeni duda... In tudi sam reče ali pa pokaže na dudo in reče DADA....

Ja, meni so tudi rekli, da do tretjega leta nekje so lahko problemi. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem