Leamavrica, čisto odvisno, kako je Jaka razpoložen. Če joka in je zaspan, ga raje ne mučit z aspiratorjem. Veliko manj zoprno in še bolje se očisti, če boš čistila s fiziološko, da bo na drugem koncu priteklo vse ven.Mamice dvojčkov,
za optimizem in dobro voljo
Anab, ne vem, ali sem jaz bolj navdušena ali Miha...se že tako veselim vožnje z muzejskim vlakom
Res si mi dala dobro idejo. Greste vi tudi? Majo bo takrat pazila babi, mi pa bomo šli na izlet. Komaj čakam.. Guppy, nič ne dajem železa. Ga ti moraš dajat? Mihu so prvič gledali kri pri 9h mesecih. Maji pa še nič. Vprašaj pediatrinjo. Baje so avstrijske kapljice za železo veliko boljše in hitreje "primejo". Mislim, da se jim reče Aktiferin. Vprašaj jo. Dvigovanje. Saj tudi jaz kar debelo gledam, ko se Maja hoče posedat iz ležečega položaja, pa ji tudi ne pustim. Ti lumpa ti
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1572252,1572254#msg-1572254

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Kar deset odstotkov vseh Slovenk se vsakodnevno sooča s številnimi izzivi samohranilskega življen...
Družinsko življenje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!