Jaka se ko joka in je v naročju ful začne zvijat in napenjat da imaš občutek da se bo kar prelomil. Grozno je za videt.
Meni je pa celo ratalo dat kuhat omako za rižoto, zdej se počasi kuha in bo ravno prava ko pride mož domov. Načeloma nisem ljubitelj kuhanja, to bolj dragi dela ampak danes me je pa kar prijelo.
Joj nena80, jaz bi jih kar zbrcala!!!!Kaj takega!!! UFa!!!!
Čau bejbe in bebice, še malo novi iz naših logov
čaj če polno dojiš, meni je p pediatrinja svetovala naj mu dam malo tekočine vsak dan, ker je v stanovanjih suh zrak in otročki zato rabijo več tekočine, njen nasvet sem rabila ker naš
ne kaka tud po 5 dni skup. Nad tekočino pa sploh ni navdušen, dajem mu sirup Lactecon (sam cukr) 5 ml 2 dni zapored in se po tem fino pokaka.
Poporodna dep. ja kaj pa jaz vem včasih bi najraje malega skoz okno zabrisala pa
tudi pol pa še sebe ko mi vsi 3 težijo pol pa rečem
vas gleda si natočim polno kad vzamem trač revijo in se za pol urce odklopim. Hvalabogu kaj hujšega kot to me ne muči zaenkrat.
Me pa napade brezupje vsak večer ker našega
je pred 23nemogoče v pojstlico spravit, jaz ga pa uspavam na vsemogoče načine že od 20 tako, da smo ob 23
in moja malenkost na robu živčnega zloma, se bom mogla sprijaznit da je bolj nočni ptič kot mi2 z očkom.
Spomin na porod se mi zdi da isti, mogoče že gledam malo bolj romantično za to pa da bolečino pozabimo pa itak posebni hormončki, ki se takrat izločijo poskrbijo.
Srečanje v Lj če bo neprijazno vreme predlagam v Koloseju tam ko je igrišče, glede na to, da so novol. zabave in bo mogoče v kratohvilu gneča, pa muzka tam zna ful naglas nabijat.
Pa pa in lepo se imejte
čaj...jaz mu ga dajem. Na začetku mu ni bil najblj všeč zdaj ga pa kar spije. Ponavadi mu ga dam kakšne pol ure pred hranjenjem.
porod in bolečine...moram rečt, da sem res hitr pozabila na bolečino. Mogoče tudi zato, ker je vse skupaj hitro minilo in me ni tolk bolelo.
jok...ko žan joka maha z vsemi štirimi, da ga moram orenk držat. Drugače pa on dela tako šobico, da je joj.
A še kateri rad "grize" vaše prste. Jaka to zadnje čase prov rad počne in se smeji zraven
ja moj tudi, pa svojo rokico not porine, da se pol davi, da o palčku sploh ne zgubljam besed. Baje se jim dlesni pripravljajo na zobke (kar ne pomeni, da bodo začeli že rast)in jih ščemijo.
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti
Za dodajanje čaja.....jaz res ne vem, kaj naj naredim, se mi zdi, da je včasih tako velik pritisk okolice.
Ste opazile, kako znajo biti ljudje okrog pametni. Verjetno res ne bom tega butastega čaja dodajala.
Pa stalno pregrevanje, pa pomivanje flaške, pa bruha po njem.....ah, nič....sem prelena za čaj
Matija tudi noče pit čaja. Jaz včasih vseeno poskusim pa pljuva flašo ven. Očitno ga ne potrebuje.
Se nič ne oglašam, itak me ima katera na "ignore" listi, ker ves čas nekaj pametujem..vas pa pridno berem.
Pri nas se je ta vikend veliko dogajalo. Miha je zbolel in bil ves bogi (kuhal na 40 stopinj, bruhal, kašljal), tako da so nas poslali iz dežurne ambulante domov in če ne bi bilo naslednji dan vse v redu, bi moral na infekcijsko kliniko na kisik. Sva morala z možem obljubit, da bova z Mihom vso noč inhalirala, ga pretrkavala po hrbtu, da le ne bi bilo treba tam ostat..Zaenkrat je v redu in spet na antibiotiku. Vidiš pa polne čakalnice malih otrok, starih okrog dveh let - kašljanje, bruhanje.. Upam, da nismo dobili še kakšnega novega bacila. Ful sem vesela, da je mami lahko v času, ko smo hodili okrog zdravnikov in inhalirali z Mihom, pazila na Majo.
Si sploh ne predstavljam, kako bi tole izgledalo, če bi bila v službi in kaj bo šele drugo jesen, ko bosta v vrtcu oba
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!