Matija in Žana že spita, z Juretom pa imam še borbe.
Danes smo bili v posvetovalnici + ceplenje + rotafix. Upam, da ne bo kakšnih posledic.
Mere pri 3. mesecih:
6.630g
62 cm
Jst86, kakšen drekec imaš v mislih? Mogoče potrebuje več tekočine, ali pa je krivo mleko, če dodajaš.
Glede zobkov pa..pri nas je bil siten kakšen mesec pred pojavom zobka. Zelo se je slinil. Nič pa se ni videlo kakšne tri tedne. Niti nabrekle dlesni. Nato pa se je en tedne pred zobkom pojavila modrina pod dlesnijo. Naslednje jutro se je slinil veliko manj. Ven "pogledala" bela žagica

Meni se zdi, da je bil najbolj siten pri enkah. Nato se je pa tudi slinjenje počasi umirilo.
Živjo punce!
Zdaj vam pa že dolgo časa nisem nič pisala, vendar bi vas vsaj prebrala rada vsake tok časa pa sploh ni časa. zdele pa glih naš Timi še spi tko da mam čas. ja mi se pridno redimo. veliki smo tam okrog 61 cm in tehtamo 5500 g. zdaj je že tko lušten ko se smeji in pogovarja. imamo pa stalno probleme s kožo. ima ful občutljivo kožo tako da ga nič z milom ne umivam. nazadnje so se mu po prehladu naredile drobne pikice po trebuščku in prsih pa je rekla zdravnica, da lahko je samo zaradi tega ker je bil bolan, lahko da sem kaj takšnega pojedla (namreč jaz še polno dojim), lahko pa da zaradi mila. svetovala mi je da naj ga tudi ne mažem z mlekom za po kopanju in kaj sedaj. s časom je dobival ful suho kožo, tako da ima sedaj kar take lišaje kjer je koža rdeča in razpokana. očitno ima to po meni ker jaz imam tudi zelo suho kožo. no v lekarni mi je dala eno kremo od Mustelle tko da upam, da bo dobro in ne bo treba k zdravniku, ker se mi zdi da sva že tko non stop tam. sedaj šele vidim, zakaj je naše mame vedno tko skrbelo za nas, ko imam svojega sončka. če je en dan vse uredu, mi je že kar čudno in vem, da ne bo dolgo ko se bo kaka pikica pojavila ali pa bo prehlajen.
mislim, da se bo zbudil. želim vam čimbolj zdrave sončke in čim manj težav. jaz pa vas bom poskusila vsake tok časa malce prebrat, ker včasih prav pride kakšen nasvet ki si jih delite med seboj.
Lp
Taja - naš matija ima težave s kožo in ga kopamo v Linola fet N oljni kopeli in sicer samo 2x na teden, ker voda še dodatno suši kožo. Za mazanje telesa pa mi zdravnik predpiše negovalno mazilo in pripada nam 200g na mesec. V bistvu je neke vrste hladilno mazilo z olivnim oljem in mi ga v lekarni zmešajo.
Ker pa mu dodajam adaptirano mleko, so mi zamenjali BEBO 1 za Alernovo. In zdaj je koža super.
Dobro jutro. Sem mislila, da bo zdaj spal vsaj pol urice, pa po par minut podrema, pa spet upspavanje. Pa sem nehala, zdaj se igra.
Zdajle ob 11 imava pregled kolkov, pa je taka megla zunaj, da me je že mraz samo ko pogledam. Ga bom morala dobro zaviti.
Danes je zopet kakal temno, temno zeleno. Saj prej je kakal zeleno ampak svetlo. Zdaj pa že drugič. Ne vem ali ima to kakšne veze s cepljenjem? Pa tudi kakih posebnih krčev nima in obnaša se kot običajno. Pijeva pa isto mleko že kar nekaj časa. Kaj bi me moralo skrbet?
Ojla,
Ravno sva se dojila, pa je zraven tako lepo zaspančkal, da sem ga kar pustila. December 06 moj tudi včasih kaka zeleno, samo svetlo zeleno, tako, da kaj ta temna barva pomeni, pa ne bi vedela. Držim pesti, da bo z kolki vse v redu...Tak, jaz pa študiram in po kulinariki surfam, kaj bi danes kuhala, pa nimam ideje...to je večno vprašanje. Tudi lušta se mi nič kaj takega ne,
pa je itak vseeno, kaj skuham, ker pride iz službe sestradan in pač poje, karkoli že je...dajte kakšen predlog
decmber zeleno blato je baje normalno. a ma kakšne izpuščaje?men je P rekla da če se normalno obnaša,da je normalno.isto je Leon kakal-ma skor črno je že blo.napreduje lepo?težo mislim.če je to ok,ni nič narobe.če pa ni gre pa lahko za alergijo na KM.
lahko pa pokličeš P in vprašaš,da boš mirna.mene je tud ful skrbel in sem itak klicala. Kaka pa še zdej sv.zeleno,traja pa en mesec.aja,to naj bi bil znak urejanja prebave.men je to vse P povedala.
upam da nisem preveč zakomplicirala.
enej se je šele zaj 1. zbudil
zaj ga očka previja
MA KAJ TA OTROK NI NIČ LAČEN???
sej ne da se bunim, sam kaj je to lahko kak stranski učinek česa?
spal je 11 ur, brez zbujanja...
pol pa ga hodiva z dragim zjutraj gledat, če diha
kaj je možno, da zaj ne raste več tako hitro (vsak mesec je zrastel 5 cm) in zato zaj manj papa?
ali hitreje raste, zato več spi
ajeeej, da ne bo naslednji mesec v posvetovalnici izmerila 80cm
no, včeraj nismo šli po darila-gremo pa danes
taja83 že kake 4 dni študiram kje te si??? lepo da si se oglasila, saj si bila na koncu med
kar aktivna čveka
izpuščajčke probaj mazat z riboderminom
srček mi se bomo verjetno na hitrco sprehodili po baby centru...kdaj bote vi tam?
blato
Enej je imel včeraj 2 krvavi nitki med blatom
ME MORA SKRBET?????????????
grem nafoljtrat
pa kavico spit do konca
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Dobro jutro od zaspancev,
se igra v novi pojstlici. Včeraj je prvič spal v otroški pojstlici in mu jr bilo prav všeč, ker ima spet veliko prostora. Mami je kar solzo potočila, ko je videla kako raste naš
.
Mere 3 mes: 7200g in 65 cm! Ja 68 oblačil bomo kar preskočli gremo na 74 da bo vsaj za nekaj mesecev.
Lep dan!
Sandra, seveda je možno, da ne raste več tako hitro. Kam bi pa prišli???
Prve tri mesece se redijo zelo hitro in nato se počasi upočasnjuje.
Krvave nitke? Se je kaj napenjal ob kakanju ali pa je bil drekec bolj trd? Jaz bi na tvojem mestu malo spremljala, če se še kaj ponovi (lahko gre samo za enkraten dogodek) in če se, pokliči svojega pediatra, ali pa vprašaj pediatrinjo na MON-u.
Ana b, poročaj, če bo kaj stranskih učinkov glede na to, da si na sebi stestirala. Upam, da jih ne bo
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!