IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
nekatere imate na seznamčku zelo malo, oziroma premalo podatkov, zato bi vas prosila, da mi jih posredujete!!!
-kraj bivanja
-ime otroka
-mere ob rojstvu
-mere za vsak mesec sproti
sonce78, kdaj si ti imela PDP-oprosti, če sem ga spregledala, ampak sem opazila da ni na seznamu napisano...
Sandra ..jaz sem iz Vrhnike.
mamica80...DOBRODOŠLA.
oo, Lina 31, potem sva pa blizu doma
slučajno trojčki:))
SANDRA-posredujem podatke iz prve posvetovalnice,ki smo jo končno dočakali
nestrpna mami
4300g
55cm
kraj:Celje
Guppy, dobra ideja
LULČEK. Še ena zadeva glede katere se ne morejo zmenit. Nam pediatrinja ni nič rekla, da naj vlečemo kožico dol. Rekla je le, da nežno očistimo brez vlečenja. Pa sem šla to brat že pri Mihu, ker se mi je čudno zdelo, kako imajo lahko pediatri različne nasvete. Čudno mi je tudi to, da je narava nekaj ustvarila z namenom, da bi bilo nekaj zaščiteno - mi pa gremo to raztegovat. Razumem, da se lulčka očisti, ostalo mi je pa malo čudno.
Sem šla pa brat nemške strani in povsod piše "roke stran od lulčka!" ker se bo kožica sama odmaknila nekje do tretjega leta. Podobna mnenja sem zasledila še v ZDA. Tudi pediatri ne komplicirajo glede kožice do tretjega leta starosti. Pri treh letih je le 10% fantkov, ki potrebujejo operacijo zaradi fimoze. Razlaga v tujih člankih je, da s tem, ko vlečemo kožico dol, delamo majhne brazgotinice in namesto, da bi se kožica "naravno" (prvi, ki naj bi si vlekel kožico, je deček sam), umaknila se še bolj priraste.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!