cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: septembrke 2007

clock-img

25.10.2007, 19:49

clock-img

dorotea

pencil-img

735

surya...meni se pa zdi da jim smrdi za ušeski...podrgni in povohaj...hi, hi...sam res...jaz jo večkrat tam umijem, za uhlji tiste gubice se hitro vnamejo. drugače pa ji jaz samo zunaj z mokro vatko umijem.

clock-img

25.10.2007, 19:49

clock-img

123a

pencil-img

466

SONCE78-jaz nimam nobenega krogeca ali zvezde?????ne vem?verjetno maš ti čisto novo jaz pa ne glih,ker mi jo je kolegica posodla in ni nobenga krogecauser posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:52

clock-img

sonce78

pencil-img

582

surya  smilije dobiš tukaj http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs&setlang=english
in tukaj http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Kako čistite ušesa? Jaz jih tudi očistim samo zunaj, pri kopanju jih posušim s palčko samo do sluhovoda in za uhlji namažem z mandljevim oljem.

Čudovito je biti mama!

clock-img

25.10.2007, 19:56

clock-img

dorotea

pencil-img

735

O tud moje pecivo se skončuje...delam kokosove rezine iz nebeških receptov...mmmm moja mala pridno spi te pol urce, da mama lohko peče...sam upam, da ne bo posledično ponoči budnica!user posted image Ah, ne , kje pa!user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:56

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Naš pa tko nerad pusti pucat svoje gubice okoli vratu. Zmeri se krega k to začnem delat. PA ko se spravim na temenca je isto.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

25.10.2007, 19:57

clock-img

dorotea

pencil-img

735

lemavrica, tud jaz bi se repenčila če bi mi kdo gubice hotu obrisat...user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:57

clock-img

sonce78

pencil-img

582

123a moj je star 2 leti, tudi rentan user posted image . Ko odviješ zgornji del od flaške, poglej spodaj je en krogec, ki ga lahko vzameš ven. Mogoče pa nimava istegauser posted image sem ti rekla, da pridi na kaffe, da ti pokažem user posted image

Čudovito je biti mama!

clock-img

25.10.2007, 20:14

clock-img

jst86

pencil-img

622

ušeska mu umivam s palčkami,ki jih pomočim v mandljevo olje,ampak samo do sluhovoda.

mi se mamo dons za kopat pa Leon spet spi.do kere ure ve kopate user posted image ?
dons se je Leon čuval pri babici in tetah ko je bla mami v šoli pa so si ga kar mal podajale,ker nima nobena živcev da ga nahrani in uspavauser posted image . mi je blo tok smešn ko so mi razlagale kaj so počel. skupi so bli pa samo slabe 2 urce.

user posted image kako "obdelujete" zemenca po obrveh?je prov če mu jih po kopanju rahlo podrgnem stran?

clock-img

25.10.2007, 20:17

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

jst86 s krtačko za laske mu lepo zdrgni, malo obriši oluščeno in namaži z mandeljevim oljem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.10.2007, 20:18

clock-img

123a

pencil-img

466

SONCE78-a misliš tak bel krogec gumijasti?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

clock-img

25.10.2007, 20:21

clock-img

Anonimen

Jst86: Brino kopava tako, da je vsega konec najkasneje ob 21h. Temenca na obrveh pa nežno zdrgnem z mokro umivačko po kopanju, potem pa s kremo namažem.

clock-img

25.10.2007, 20:26

clock-img

jst86

pencil-img

622

aha hvala user posted image  

123a ti odgovorim namesto sonca,upam da ne bo jezna.user posted image  ja un gumjast krogec.obrnjen mora bit tko,da če pogledaš črpalko od uspodi da je vidiš gladko stran.

clock-img

25.10.2007, 20:45

clock-img

sonce78

pencil-img

582

Hvala jst86 user posted image . 123a ta krogec mislim, ja. Jaz sem ga narobe obrnila, pa ni nič vleklo. Ti je uspelo? Kaffe se kuha user posted image

Čudovito je biti mama!

clock-img

25.10.2007, 21:06

clock-img

123a

pencil-img

466

JST86-hvala tiuser posted image

user posted image user posted image user posted image vem,da ste že pisale ampak zdej trnutno ne najdem..koliko približno spije otrok v enem obroku (stara je en mesec)

clock-img

25.10.2007, 21:12

clock-img

123a

pencil-img

466

SONCE78-pa sej sem mela tak...če verjetno res ne znam,ker sn si napumpala sam 70 iz obeh,ker mi res ne gre najboljeuser posted image user posted image hotla sem sam stestirati kolk mi poije malauser posted image
Zakaj pa ti ne prideš do mene?pa še taščo lahko sproti pozdravišuser posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 21:30

clock-img

jst86

pencil-img

622

Leon popije tam nekje 120ml dodatka na obrok pa prej se vedno še dojiva.

a je še kera že skor brez mleka?men je tko težko ker ga je res že manj,pa si po vsakem dojenju še črpam,pa velik pijem,... sm vedla da se bo neki zalomil pr temu dojenju ker sem si tok želela dojit.pol pa butl jst berem kok je dojenje dobro za otroka,itd. in je še hujš.sem pa ugotovila da sem ga polomila že v P ko so mi predlagali dodatek namest da bi ga večkrat pristavljala.pa tko lepo je gledat une učke ko dojišuser posted image

user posted image  a je kej narobe ker leonu dam včasih ko noče jest dodatek tko da on leži na povštru ker edino tko je?menda ni to fino zaradi ušeskuser posted image  men osebno se ne zdi nič narobe ker ma isti položaj kot pri dojenju pa mi mami skoz govori da to ni v redu.upam da bo kera znala odgovort.

clock-img

25.10.2007, 21:44

clock-img

sonce78

pencil-img

582

123a pridite raje vi, smo ravnokar skopali Vasjo in čist, dišeč, počesan čaka Zojouser posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

clock-img

25.10.2007, 22:07

clock-img

123a

pencil-img

466

SONCE78-danes res ne ,ker moja mala že aja in moj je ravn pršu domov iz treninga tak da se lahko zmenmo za kir drug danuser posted image

clock-img

25.10.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

GUPPY - na naš mail sem poslala SOLATE - pa ne vem, če mi je uspelo?

clock-img

25.10.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

Zakaj se pri meni ne vidijo ikonice za E-mail, ZS, kontakt, album,..

Vse jih imate razen mene.

clock-img

25.10.2007, 22:39

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: 123a

user posted image user posted image user posted image vem,da ste že pisale ampak zdej trnutno ne najdem..koliko približno spije otrok v enem obroku (stara je en mesec)

moj poje čez dan 60-80ml, pred spanjem pa okrog 100ml

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.10.2007, 22:43

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

nevemuser posted image

clock-img

25.10.2007, 22:48

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

aja-zaj sem razumela kaj misliš...user posted image
vsem kaže pod vsakim razen pod sabo...tak da tut js pod svojim postom nimam ZS,albumi,...pod vsemi drugimi pa ja user posted image

clock-img

26.10.2007, 00:00

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ja, Duška, svojih ikonc ne vidimo.

Pecivo pa je odlično, tako pravi moj mož in če on tako reče, potem že je. user posted image
Jaz sicer nisem preveč navdušena nad kokosom, ampak mi je tudi dobro.

Sem bila pridna in že kosilo za jutri skuhala: kurjo obaro. Tako da nimam kuharije in lahko z Ano in Juretom mirno gremo dopoldne na zrak.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

26.10.2007, 06:53

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Dobro jutro!
Še vse spite. Jaz že kakšno uro s tavečjim kampiram v dnevni in sem uspela perbrati vse kar ste včeraj napisale, ker  mi smo včeraj cel dan okoli letali, zvečer pa mali ni hotel zaspat.
Vas kar občudujem, da vam ob vsem uspe še kaj spečt.

Nana in Emm jaz našega tavečjega nič ne mirim in je zelooooooooo glasen, pa malega to nič ne moti in kljub razgrajanju spi. Se je moral adaptirati na nekoliko višje decibele user posted image . Upam, da bo tako ostalo.
Bo treba tavečjega v vrtec odpeljat-šibam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem