writing-img

RE: septembrke 2007

clock-img

04.11.2007, 17:39

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ne , ne morem vam poslat mail-a na naš naslov, ker presega mejo 1MBuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

04.11.2007, 17:45

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: sevenka

user posted image Ali lahko pogrejem svoje mleko v mikrovalovki?
user posted image
Kaja po flaški spije približno 120ml. Ali med obrokom podirate kupčke ali počakate, da otrok vse spije?

ni nujno podirat kupča, je pa priporočljivo, ker bo lažje naprej papala-jo ne bo tiščalo v želodčku

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

04.11.2007, 17:49

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

tianna-če greš v lj, pejdi v trgovino chicco
določi tam sam slovenijo

http://www.chicco.com/dove_trovi_chicco/elenco_puntivendita_e_mondo.asp

clock-img

04.11.2007, 17:52

clock-img

Anonimen

V tisti Chicco trgovini v Šiški (v Mercator centru) ga nimajo...

Vrže pa mi še 2 naslova ven:

WOLFOVA 10 - 1000 - LJUBLJANA
Pojma nimam kje je ta Wolfova...   

user posted image
BTC Hala A Šmartinska 152 - 1000 - LJUBLJANA
A mogoče katera ve, če je to prav Chicco trgovina?

clock-img

04.11.2007, 17:52

clock-img

jst86

pencil-img

622

sevenka: mleko jst vedno pogrevam v mikrovalovki pa je vse ok.kupčka mu ponavadi vmes podiram,edino takrat ne ko je kot da mu nikoli nebi dala za jest.

sandra kaj pa vsebuje ta čaj za dojenje?

clock-img

04.11.2007, 18:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: jst86

sandra kaj pa vsebuje ta čaj za dojenje?

plodove janeža, kumine, kamilice, komarčeka, majarona in črnega bezka

čaj vsebuje učinkovine, ki pospešujejo izločanje mleka. Eterično olje kamilice deluje protivnetno in blago pomirjevalno. Skupaj z učinkovinami plodov kumine in komarčka čaj preko materinega mleka blaži krče in napenjanje pri dojenčkih.
IN TO JE RES!!! ker moj mišek ni imel in nima krčkov (morm potrkat)user posted image

clock-img

04.11.2007, 18:22

clock-img

Anonimen

Kako pa je ime temu čaju?

clock-img

04.11.2007, 18:27

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

čaj pri dojenju, moraš rečt od obalnih lekarn!!! ker v portorožu imajo enga škifo!!! v luciji pa tega...

clock-img

04.11.2007, 18:28

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

tianna, kaj tvoj mišek ima krčke?

clock-img

04.11.2007, 18:32

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Sandra Hvala!

V Toys hodim jaz v Celovec V Avstrijo.
Kje bi bil drugje ne vemuser posted image
Verjetno piše tam na njihovi strani.

LP.

clock-img

04.11.2007, 18:33

clock-img

Anonimen

Pri nas se kupčki podirajo vedno, pa če popije 20ml ali pa 120ml. Tako ga tudi ne tišči v želodčku, lepše zaspi in predvsem bolj dolgo, ker ga kupček ki ga eventuelno ne podre čisto zbudi med spanjem tako da zajoka in se zbudi.
Jaz recimo ponoči počakam vedno 20 minut na vse kupčke, pa čeprav se mi že meša od zaspanosti zraven. Ampak se splača, ker potem bolj dolgo spančka.
Kupčka pa podirava včasih tudi med hranjenjen, ampak to ga že slišim kako težko je in je nemiren, ga samo dvignem, malo potreplam po ritki in že podre kupček in lahko jemo naprej. Tako se mu tudi sprosti prostor v želodčku in več poje in je dlje sit.

clock-img

04.11.2007, 18:50

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

kakšna se vam zdi ta stran, kjer najdete vse za otroke
http://www.otrokoskop.si/novice/novice.php

clock-img

04.11.2007, 18:51

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Sandra Hvala!

V Toys hodim jaz v Celovec V Avstrijo.
Kje bi bil drugje ne vemuser posted image
Verjetno piše tam na njihovi strani.

LP.

ma js nerazumem tak dobro nemškouser posted image

kolko ur vožnje je pribljižno iz maribora? ker gremo 17. na štajersko...

clock-img

04.11.2007, 19:06

clock-img

sonce78

pencil-img

582

IZVIRNO SPOROČILO: jst86

a čaja za dojenje se lahko spije 1l?piše da 2 skodelici na danuser posted image .

Jaz imam Čaj za doječe matere od Celjskih lekarn, pa piše, da se lahko popije do 1l na dan. Vsebuje pa plod navadne kumine, plod navadnega komarčka, list poprove mete, islandski lišaj, zel navadnega sporiša, list navadne melise, list majarona. V lekarni so mi svetovali naj dodam še kumino v zrnu in kamilico. Pijem ga redno vsak dan, najmanj 1l. Rezultati so: mleka na prodaj, moj user posted image   brez krčkov user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

clock-img

04.11.2007, 19:16

clock-img

NalLa

pencil-img

861

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Vrže pa mi še 2 naslova ven:

WOLFOVA 10 - 1000 - LJUBLJANA
Pojma nimam kje je ta Wolfova...   

user posted image
BTC Hala A Šmartinska 152 - 1000 - LJUBLJANA
A mogoče katera ve, če je to prav Chicco trgovina?

Oboje je prav Chicco trgovina. Je pa ta na wolfovi večja kot ta v btc-ju. Meni osebno je bila bolj všeč ta v btc-ju, ker znajo bolje svetovati, je pa izbira večja na wolfovi

clock-img

04.11.2007, 19:18

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Wolfova pa je v centru mesta in sicer med parkom zvezda in tromostovjem. Lahko parkiraš na kongresnem trgu in imaš do trgovine 3 minute peš.

clock-img

04.11.2007, 19:20

clock-img

NalLa

pencil-img

861

aja, majo pa od chiccota stvari tudi v baby centru v btc-ju in v rutarju. V rutarju imajo še dodatno 50% popust, ker bodo baje nekaj prenavljali, samo ne vem če to velja tudi za otroške stvari.

clock-img

04.11.2007, 19:44

clock-img

123a

pencil-img

466

user posted image Punce kako se že informativno zračuna koliko naj bi pojedel otok v enem obroku?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

clock-img

04.11.2007, 19:57

clock-img

Naty 76

pencil-img

313

123a citiram kar piše na škatli Aptamila, verjetno je z maternim mlekom isto.

¨Dojenček potrebuje dnevno 150-170ml tekočine na kilogram telesne teže.¨

Če to kaj pomaga. Moja sončka bosta čez 4 dni stara 3 mesece in pojesta 100ml na 3-4 ure, ponoči na srečo spimo. Še vedno smo na mojem mleku in upamo da bomo čim dlje.

LP Naty

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

clock-img

04.11.2007, 19:57

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: 123a

user posted image Punce kako se že informativno zračuna koliko naj bi pojedel otok v enem obroku?

150-170ml / kg telesne teze

clock-img

04.11.2007, 20:02

clock-img

nora

pencil-img

601

Kako jim dodajete?
Na flaško, po žlički,...?

meni se je zgodilo, da je začel zavračati dojko.
Imela sem dovolj mleka.
Občasno smo ga nahranili po flaški in začela sem mu dodajati čaj po flaški.
Prebrala sem da je možno, da odklanja zaradi sesalne zmede.
Kakšne izk

Jaz sem jo 2 tedna hranila samo po flaski, ker sem imela mastitis na eni dojki na drugi pa rano, zato sem si mogla crpalti. Ko se je zacelilo  sem jo spet dojila in je bilo isto kot prej. Tudi zdaj si crpam, ko user posted image spi in jo s flasko nahranim, ker v casih cutim taksen pritisk v prsih da moram nujno crpat s crpalkouser posted image Dnevno jo 2-3x hranim po flaski, ostalo pa dojim in ne cutim, da se je navezala na stekleničko.
cuma, jaz pijem skoz, mogoče tudi 5 l tekočine dnevno, 90% voda. Če ne pijem nimam mleka.To sem nekolikokrat opazila.V casih se zamotim in pozabim in piti in jesti do 17huser posted image potem pa nacrpam samo 30ml mleka.
tianna, ponoči tudi spančka, samo 1x se zbuja okrog 3h in nadaljuje naprej. V lezalniku moja punčka prav uziva. Ko miga s rokicami i nogicami se se gugauser posted image Po dnevi spi v lezalniku, gleda tv, gleda mene, poslusa muziko, pa se jaz ji skz nekaj govorimuser posted image in mislim, da ji ni dolgcas.
sevenka, jaz zmeraj naredim premor na vsake 50-60 ml, da podre kupček in potem nadaljujem.

clock-img

04.11.2007, 20:14

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

jutri zjutraj imamo pregled kolkov v ortopedski ambulanti...user posted image

upam, da sta še vedno oba kolka 1a, da neham široko povijat, ker sem opazila, da ga prav motijo te plenice...
2x/dan ga imam po 2 uri sam v pamperskah (brez širokega povijanja) in vidim da je bolj zadovoljen, ker lahko veselo brcauser posted image

clock-img

04.11.2007, 20:17

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Sandra, Toys je tudi v Grazu, kar je bližje MB user posted image

clock-img

04.11.2007, 20:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ooo nana dobro jutro, si prišla user posted image
ampak js sem blonduser posted image nismo še dali osebno delat-kak bomo šli.......tiste, ki že imate osebno za user posted image , kolko časa ste čakale???user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2007, 20:21

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kaj slučajno veš kolko je pribljižno vožnje iz mb v graz...? nisem še bila...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem