IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina
...Utrujena sem že, premalo spim in zato sem se odločila za tak ukrep. Gor ali dol pisanje o tem, kako ne smemo jih pustiti jokati in jih moramo samo nositi. Ja, se strinjam, če ima krče ali je bolan, če pa se mu samo ne ljubi sesat po dojki pa res ne. Upam, da me razumete. Pa svojega miškolina imam neskončno rada in bi vse naredila zanj. Samo po tolikem času, ko še vedno nimava ritma, se hrani do 11x na dan (pa je flaška polna mojega mleka, vsega niti pod raznone poje), pa res že obupavam še posebej, ko vidim da se vas je večina že ujela. Zato sem res že obupana in se sprašujem, kaj delam narobe. V četrtek imamo prvič posvetovalnico, pa sporočim še mere za seznam.

O prav dobro te razumemo...in tudi vse ostale, ki imate oz. imamo podobne težave
V VSAKEM PRIMERU SMO NAJBOLJŠE MAMICE NAŠIM
!!! jaz sem ga na ta način pa še navadila, da sam zaspi, sicer bi imela res roke do tal....ga dam v posteljico postrani, sem ga držala za rame, da mi ni ušel

(ko je krilil z rokicam in nogicam) in se je sedaj že navadil, da dobi dudo v usta položi glavico na jogi in se umiri in kmalu za tem zaspi

, tako naredim tudi, ko se vmes zvečer prebuja, mu držim ramico mu dam dudo in božam po ličkih in se čisto umiri in zaspi nazaj...Se je že navadil, da je tako, zjutraj od 6-9h pa crklanje v mamicni postelji

IN UŽIVAVA 100 NA URO!!! Pa še ful dobre volje je vedno zjutraj, se na ves glas pogovarja

... Čez dan pa spi v ležalniku brez prisilnih ukrepov

...
Za dojenje sem pa ugotovila zadnji teden, da mi tudi začelo primankovati mleka

, tako da ukrepe že izvajam in se nalivam s čajem ter kuham polento...Sicer sem pa tudi ponosna, da sem ga vsaj polna dva meseca samo dojila

tudi to je že nekaj...