IZVIRNO SPOROČILO: jst86
srček kokr se spomnem je bil Žan zaprt.Leon je bil po Novalacu zaprt in mi je pediatrinja svetovala Aptamil Comfort 1,ker naj bi Novalac proti krčem veliko otročkov zaprl.je proti kolikam,preprečuje zaprtje in proti lažjim prebavnim težavam.ful sem zadovolna z njim.jst ti svetujem to mleko.
Hvala. Žan je bil zaprt ko je bil samo dojen. Sedaj ko dobiva zraven tudi Aptamil1 kaka vsak drugi dan ko velik. Ko porabim ta Aptamil bom probala še z Aptamil Comfort 1, kot ti praviš, ker ima še vedno krčke, čeprav veliko manj kot jih je imel.
Pa

za Leona.
Guppy, Contratubex pa je baje res ena super krema po CR, mi jo je ena sotrpinka v P predlagala, ker je imela že 2 CR in je rekla da si je redno masirala rano z njim in je črtica praktično izginila, še sama jo je težko našla.
Duskamb, Žan si že od rojstva tišči roko v usta, in to nikoli prst ampak celo dlan

. Tako da mu jo moram včasih stran vlečt da ga lahko sploh nahranim

.
Lok, Jaz ga dam na igralno blazino vsako dopoldan, ko je najbolj živahen za 20 min in opazuje igračke in naključno maha okoli in kakšno premakne in se začne smejaz zraven. Da pa bi se namenoma igral pa še ne.
Mi smo spet spali 11 ur z enim dojenjem ob 5.30

. Priden moj sonček, vsako jutro ga poljubčkam in se mu zahvalim za prespano noč.
Jutri gremo na prvi izlet na štajersko k mojim domov, v soboto imamo doma fešto za Žana, pridejo še moji sorodniki pogledat naš pridelek

. So si ta teden razdelili kdo kaj kupi in dobimo veliko stvari ki mi še manjkajo, stajica, hojica, stolček za hranjenje, tricikel, vlažilec zraka......Bom založena do prvega rd

.