14.10.2007, 12:52
103
Tudi mene so ze sprasevali glede dojenja- dojis?, kolikokrat?, kako dolgo? itd. pa sem vedno odgovorila: ne, nisem imela dovolj mleka.. in to je bilo to..
Ce je kdo se hotel pametovat, sem se obrnila in sla stran, je pa res, da ne vem kako bi reagirala, ce bi me znanka napadla na cesti. Zausnice ji ne mores primazat- haha - ker bi izpadel malo nor, nadret je nima smisla, ker potem vsi tebe gledajo, ce se obrnes in gres stran tudi ne vem kaj bi ona storila- kaj ce gre za tabo in se se bolj dere -
..., tako da... Upam, da bos na take osebe naletela cim manjkrat..
Se pa strinjam, ze samo govornjenje in poslusanje o dojenju je zoprno.., kaj sele ko ni mleka in ne mores narediti nic...
Ti , anonimna , sama ves kaj in kako je bilo v prvi nosecnosti, zato te podpiram in upam, da bos naletela na prijazno sestro v porodnisnici in ti ne bodo tezili.
LP

.
.. S tem, da sem fasala vmes še mastitis.. V glavnem solze in krvave bradavice ob vsakem dojenju, tako da me je moj partner, ki je vse to opazoval, prepričeval naj neham dojit..
dojila še potem, ko je že bila stara več kot 1 leto, so me pa že čudno gledali. "A še vedno dojiš?" Nekaterim nikoli ni prav, zaradi tega se ne sekiram zaradi njih. Se mi je pa enkrat zgodilo (pa tega vprašanja nisem še nikoli prej in nikoli kasneje postavila), da sem znanko vprašala: "Ali se dojita?" Srečala sem jo po sto letih in nisem vedela, kaj bi se še pogovarjala z njo. Ona pa vsa solzna, da ni imela mleka ipd. Mi je tako hudo postalo, da sem sploh vprašala kaj tako neumnega, saj sem jo, več kot očitno, s tem vprašanjem prizadela.
in porod normalno potekal in da boste vsi ok.