jutro!
Hvala za kofe in sonček!
tinas - naša Živa dela iste probleme za spanje,nori pa itak cel dan.Ampak ona zjutraj ne spi

,večinoma se okoli 6h zbuja.
cuma- nič novega,Živa se očitno ni nalezla.Naj si prihrani srbenje vsaj do jeseni,čeprav so ti dnevi zdaj kar hladni.
In še dobro,da je jana sprobala Avena losion...jaz imam nekaj testerjev doma,pa katalog,amapk si nisem predstavljala,da tako pomagajo.
jana - ste ukrotili meketanje kozic?
bino - kako punci? Upam,da boljše!
Moja služba - včeraj sem imela telefonski dan.preklicala sem vse živo še enkart...kjerkoli sem imela ponudbe .
In ne moreš verjet,povsod vzamejo samo študente.
Na Dinersu sem našla neko vezo,ki je preverila,kako in kaj...problem je v velikem številu prijav in kličejo tiste,ki nekak obolj ustrezajo-ali z vidika jezika ali glede izkušenj.No,jaz izkušenj v takem delu definitivno nimam...Jezik,IT,pa ne bi smel biti problem...mogoče sem prestara.
Sem pa našla eno upanje,bivša bratova tašča mi bo zrihtala razgovor z direktorjem v enem izolskih hotelov,ker bi rabili vodjo animacije in športnih dejavnosti.Cuma bo vedela-pri penzionistih.
Tako,da bomo videli,če bo kaj naslednji teden.
Danes naj bi prišla k nam na malo počitnic moja tašča s štajerske,Ampak moj se itak meni tako,da še sedaj ne vem,ali pride ali ne. Zdaj pa nočem klicat in preverjat,če je ali ni na vlaku,ker mi Živa poleg skače in naj bi bilo presenečenje.
Tako,dovolj zaenkrat..grem malo Živi zatežit,ker jo kakat tišči in že drugi dan zadržuje.
Lep dan!