Heheheh

Izpiši se če si upaš!!!

Sem bla pridna ful
(sej ne...hecam se...) Danes pa res nisem nič pametnega naredla. Sem mela že na vse zgodaj en sestanek, kjer sem se odločla, da ne bom več tiho, tko da sem nekaj pametnega povedala, pa mi sploh ni žal... bom naslednjič še. Pol je prišel moj

k meni v službo in sva šla skupaj še z enim mojim sodelavcem in dobrim družinskim prijateljem na kofe. Pol še na kosilo in ura je bla že 12, ko sem bila nazaj v službi. No...sej pol sem naredla nekaj malega priprav za vaje za študente. Da jim ne bo naslednji teden dolgcajt z mano
Nelike še vedno nimava. Je včeraj klicala tašča, naj jim jo pustimo do petka in naj se probama spočit. Pa ja...
Ful mam slabo vest, da nama bo ki zamerila, ker naju tako dolgo ni. Vem, da se ima supertrupert...samo sej veste...sem mamika

Pogrešam jo res že ful. Danes mi je tašča ni dala niti na telefon. Po mojem si je mislila, da nima smisla, da mala joka, ker se spomni vsake tolko na naju in zacmiha. Jojojoj....

kaka mamica sem

Bom šla prej spat, da prej pride petek, ko gremo po njo.
Jutri mam pregled

in upam, da nimam kake sladkorne (včeraj sem mogla zaradi mojega emšota popit tisto navzgravžno glukozo in stradat eno uro, ko je moja prijateljica lepo

pila v eni ful fajni kavarni v MB Barista). Počutim se super...kot da ne bi bla noseča. Le mali tko fejst brca, da ne vem kej je z njim...nima mira... upam, da ne bo tko divji ko pride na ta svet

Ah, jaz ga bom že ukrotila...saj pa znam z moškimi
Dost bo, da se ne razvadite
Polubčkajte naše decembrčke in novorojenčke (tiste, ki jih imate seveda).