IZVIRNO SPOROČILO: arielca
Je že dva dni taaaaakaaaaaa tečka, da se mi meša
. V vrtcu spi 1 uro in pol, kar je občutno premalo in potem popoldne tečnari, da je joj. Ukazuje, nič ji ni všeč, delala bi vse in nič, razmetava stvari, gleda, kje se da kaj ušpičiti. Upam, da tale faza kmalu mine, ker je resnično obupna
!
Uf...kot da bi Nelino obnašanje včeraj in danes zjutraj opisala!

Se je tudi meni že skor strgalo. Sploh me ni ubogala, skoz jo morem klicat naj že pride, da se obujemo in oblečemo, ker se mudi, ona pa v roke plastelinčke in štampiljke...se razjezi name in jih začne metat po celem stanovanju! Pa kje si to že vidu! Pol pa v jok, ker sem bla jezna nanjo...hitro k očiju, jo še on okrega, pa nazaj k mamici...pol v avtu..če me ne vidi v jok, ko pridem je mir, vstane moj

da bi voziček vzel iz avta in ona spet v jok...take krokodilje solze...eh..naj mine to...al vreme al luna al pač, ker sva z mojim tudi mi2 malo bolj tak tak volje
Eno

sem že čist zgodej zjutraj...samo zdej bi mi že pasala druga.
Joj,
jana pa daj nehaj o takih urah govorit...kak lahko spite do 8 ali 9 in čez...pa naša mala babuška vedno in še enkrat vedno vstane okoli 6!!!! Sicer pride k nama v posteljo, kdaj ji rata zaspat nazaj, samo večinoma čeblja in gleda v strop, kjer so odsevi od ulične svetilke in govori: Lej mamica, črte..luna...Nelika lepa...blablabla...

Včeraj zvečer ko sem jo dala spat, se je obrnila in ji je dekica dol zlezla in je rekla, mami pomagi

Sem jo pokrila in je zaspala
Zdaj mormo izkoristit priložnost, ker vsako tolko pove, da bi šla lulat oz. kakat. Preden gre kakat prdne tako močno, da oba z možem misliva, da je že v plenici...pol pa ona leti v kopalnico, dam plenico dol..vidim da nič ni, jo dam na školjko in v sekundi je zunaj

Enako je blo včeraj z lulanjem

Kar tako naprej, a ne?
No, zbudite se! Lejte kolk je že ura...jaz že pol ure "delam"

vam še nič ne diši...sej zaradi mene je lahko Divka