IZVIRNO SPOROČILO: NRMM1
NL kako sta se imele z Elo v vrtcu?Ji je bilo všeč? Pri nas, ko je Maruša zadnjič videla vrtec in sem jo peljala po njem,je bila vsa navdušena in vsak dan govori,da ona gre kmalu v vrtec in bo lahko sedela na malih stolčkih in se igrala.Kdaj začnete z uvajanjem?Mi bomo verjetno v drugi polovici septembra,ker gremo prej na dopust.
Včeraj smo v tistem nalivu imeli sestanek. Najprej je ravnateljica vrtca nekaj odpredavala teh uvodnih tem in pomembnih točk za vrtec. Je Ela komaj zdržala. No potem končno smo šli pa v sobe, da vidimo, kje bodo naši otroci. Imela bo eno malo starejšo zelo prijazno vzgojiteljico ter eno mlado tudi simpatično varuško. Soba se ji je takoj priljubila. V momentu je našla nek voziček in dojenčka, ki ga je že popeljala naokrog. Bilo je tudi nekaj sovrstnikov. Tako da mislim, da bo uredu. Je bila pa zelo tiha in je samo opazovala. Bo pa tako zgleda najmlajša v skupini.

No, to je itak ena cvetka vseh naših decembrčkov. Uvajanje bomo imeli prvi teden v septembru. Morje bomo zaključili 25. 8. Prvo uvajanje bo 28.8. Nato pa zares prvi teden v septembru. Bomo verjetno prvi teden tudi Tevža večkrat že peljali h tašči. Tudi doma je bila Ela ful navdušena nad vrtem. Nekaj otrok je že spoznala blizu nas na igrišlu.
Je pa zadnje čase Elino vedenje na vrhuncu. Jo daje tako ljubosumje, da včasih sploh ne vem kako in kaj. Zadnje čase jo imam večkrat doma in so non stop prepiri. Sploh ob urah, ko že postaja utrujena in zaspana. Pa se ukvarjam kolikor moram z njo. Tevža ima tudi veliko zvečer mož. Problem je, ker mora biti vse njeno in sploh po njeno. Ponavadi kadar hranim Tevža, gleda Ela risanke. Jo opazujem in vidim, da večino časa opazuje kaj delava s Tevžem in že vpije Tevž je mojo babnano, sedi na mojem stolčku.... Nazadnje se tako konča, da tevža prestavim v ležalnik, ona pa sedi na Peg Perego stolu. Risanke pa adijo. Trip trap pa sedaj sameva v kotu. Ko smo pa vsi 4je doma, je pa zgodba malo boljša, saj ima vedno enga, ki se zateče k njemu in je samo pri njemu edina. Slutim, da je problem, ker je zelo veliko ur pri tašči čez dan in ji je dano vse in še kaj in seveda je glavna zvezda. Da je tam glavna je čist ok, zato so babice, da razvajajo. Doma pa se bo morala privaditi, ni kaj.
Uglavnem zadnje čase se ukvarjam, kako sebe krotiti, da ne upijem.
Kje je pa danes kakšen sonček? Mi gremo na morje. Upam, da bo naslednji teden kaj lepše in pa toplejše.
Cuma -

za službo!
MML-

za shoping. Jest moram tudi nekaj stvari še kupit za Elo za jesen. Za sebe si pa itak sproti kupujem. Mi kg tolk nihajo.

Kopalke sem si pa zadnjič kupila v C&A. Čist solidne za manj kot 20€. Sem jih zadnjič gledala v Emporiumu, pa so bile tako vse lepe in pa drageeee. Zdej jest sem v obdobju, ko sem se odločila, da varčujem. Zato vse kar kupim dvakrat premislim. Moramo začet že z gradnjo naše hiške oz. s papirji, samo govoriva.
Sem ravnokar dobila osebno za Tevža!
Lep dan, najin bo spet športen.