jutro!
..ravnokar skuhana!
NRMM - gliste bodo šle ,držim pesti,da bo naslednji test negativen.Se jih pa ne vidi v blatu...razen malih podančic.To mi je razložila zadnjič pri P,ko smo živo testirali.
Pa upam,da Maša ne kuha več.
pegica - ja,ta vročina ubija.Živa je cele dneve "čudna"...čeprav je pod klimo.Včasih tudi ne je,samo pije pa ogromno.
Pa zelo malo spi.Že cel teden gre spat nekaj pred 23. in se zbuja ob 6.!?
Čez dan pa jo moram spet prisiliti,da kakšno uro zaspi.

...Potem pa začaran krog - utrujenost,tečnoba.

,
kako ste?...vas kaj matra vročina...
Da spet malo pojamram...
Včeraj sem dobila odgovor,da moji rezultati testov za Diners ne ustrezajo zahtevanemu profilu. No,to niti ni šok....
Šok je bil par dni nazaj,ko dobim negativen odgovor iz enega od vrtcev,kjer so imeli razpis.Pogoji so bili pedagoška izobrazba,izkušnje pri delu z otroki,kreativnost...blabla....Pa sem si rekla,pošljem...čeprav so pomočnice vzgojiteljev bolj slabo plačane,ampak to konec koncev počnem že celo življenje...samo ne v vrtcu,pa še pedagoško imam ...In dobim odgovor,da ne izpolnjujem pogojev razpisa...

Po tem se vidi,da niso niti prebrali moje vloge.Pa me je kolegica potolažila,da so imeli razpis zaradi zakona,da že imajo dve,ena je kolegica ravnateljce in po izobrazbi natakarca.
****t ga....
Tako mi ostane čakanje na odgovor od penzionistov....čeprav sem že čisto pesimistična in se bojim,da tudi tam ne bo nič.
kakorkoli...en lep dan vam želim!