IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Jana73- Pri marEli moraš upoštevati, da ima starejšega bratca. Sedaj to ni prijetno. Verjetno pa kasneje ne bo nikoli imela problemov in se bo vedno znala postaviti zase. To je pa tudi nekaj!
Mislim, da tavelik ni nič kriv za to. On ji vse dovoli in do nje sploh ni grob. Kvečjemu jih je on že dobil okrog kepe od nje.
Postavit zase? O ja, do se zna že sedaj. Vedno doseže svoje - drugi otroci so zgleda tolk pametni in raje popustijo, ker marEla pa začne cvilit, tepst, se jokat in ne izpusti iz rok kar je zagrabila.
Pri telovadbi pa je še hujša, ker ko pride kakšen otrok preblizu nje se takoj začne napad. Mogoče hoče samo pokazat, da je določeno igralo njen teritorij? Ali pa ne želi, da bi bil kdo blizu mene? Pojma nimam.
V večji skupini pa ni problema, ker ko se pleše in delajo vsi isto, pa ni problem, če je otrok na njeni levi in desni.
Zadni teden sem bila ful pridna in delala, delala, delala... tako, da sem naredila vse kar sem imela do 15. v mesecu in sem danes bolj na easy.
Zvečer pride

iz Pariza, kjer zaradi vse splošne stavke vlada pravi kaos. Ne vozijo taxiji, busi,... za enkrat vsaj letala pristajajo na JP brez zamude. Bom kar sama skočila po njega in pustila tamalo in tavelikega spat (prileti ob pol enajstih).
Mulcu se je končalo jesensko prvenstvo, tako, da imamo fraj vikende - so se na koncu poboljšali in končali na tretjem mestu (od spodaj navzgor

).
Naslednji vikend pa gremo v Avstrijo na trening boba - se še nisem odločila ali se bom tudi peljala ali bom samo gledala (mogoče pa bom le izkoristila priložnost in se prvič v življenju peljala z bobom).
Ravnokar ima mulc v šoli angleščino in ima referat o Sloveniji - upam, da se mu ne bo kje zataknilo (pa ni problem v angleščini, ampak v znanju o Sloveniji).
sonček balonček - upam, da te bodo nosečniške tegobe čimprej zapustile in da boš vsak konec nosečnosti preživela tako kot treba.

A si pri Lari tudi imela takšne težave?
Skodelica je prazna in kliče po še eni kavi!
Uživajte!