IZVIRNO SPOROČILO: mml
NRMM tako hudo nalezljiva pa gnojna angina tudi ni...sploh pa otroci pred 2. letom redko zbolijo z gnojno angino. Sicer pa če za res pravo gnojno nagino, bo Maruša po 48 urah od začetka AB že skoraj kot nova
Sej sem vedla,da me boš razveselila

.Le kaj bi brez tebe.Če verjameš ali ne,je Maruša skoraj kot nova.Jaz sem že 3x zaspala zraven nje,ona se pa ne vda,Kekca gleda že drugič,jaz sem pa kot polna luna

.Vročine še nima,tako da sva bile dopoldne zunaj,pa v knjižnico sem jo šla vpisat,je bila navdušena zelo.Sicer jest in pit pa še vedno noče.Ozr kak mrzel jogurt ali pa kaj mrzlega za pit,bom vidla kaj bo nardila pri kosilu.Ima pa mandlje res čisto obložene,mi je prej uspelo videt.
So pa brez problema na firmi sprejeli mojo bolniško.Očitno imamo človeškega direktorja,ker prejšnji kljub 3 otrokom ni bil in še zdaj kot vodja enega izmed oddelkov ni.
Bino čestitke Beti za samostojne korake

.Pa imava mobilni obe punci.A še vedno rada hodi za Bino?Naša Maša je kot kuža in hodi za Marušo.
Prav zanima me,kako je preživela danes dan brez Maše.
Lonja no evo,pa boste tudi vi imeli še eno punčko,čestitke

.No bo pa v tretje fantek in je to to.
Izabela vse naj naj in hvala za tortico.
NL načofkajte se še za nas malo in spočijte.
Cuma se pridružujem napisanega od mml.Če boš zdej preveč pridna,se bo šef navadil,potem bo pa razočaran,če bo kdaj drugače

.
jana lepo počitnikovanje v Mb ti želim.Če pa si v ponedeljek za kakšno kavico v dopoldanskem času,pa javi.
Ajde Ljubljančanke,zdaj ko ste skoraj vse še doma ozr.že doma........bi se lahko 1x dobile,,a ne???Arielca ti imaš obvezno udeležbo
,da ti končno vrnem,kaj sem ti dolžna,ker na pošto mi očitno ne bo ratalo prit. Grem počasi sfiniširat kosilo,potem pa šibava z Marušo po Mašo in malo na sveži zrak

.
Lep vikend!
LP
A ha pa še slikica mojega novega biznisa

.Ker je Maša že res imela zelo dolge lase spredaj in,ker ni več hotela nositi palmice,sem jo kar sama postrigla.No prvič mi ni pustila kaj preveč experimentirat in je imela štenge,v drugo pa sem ji popravla in vsi pravijo,da super zgleda......očitno sem naradvni talent

.Sem jo pa že malo čez 7 uro gnjavila s striženjem.Takrat je nabolj sita,spočita in dobrovoljna

.