IZVIRNO SPOROČILO: mml
ac ja prikolice so krasna rešitev za čas, ko imaš otroke, čeprav si jaz kar ne znam predstavljati, da bi bila celo poletje v kempu z otrokom...Jaz kar malo pogrešam potovanja in se že veselim, da bosta čmrlja malo zrasla, da bomo lahko kam šli
. Držim pesti, da bo tvoj dr. kmalu končan in da ne bodo komplicirali s komisijo
Tole se pa čist podpišejm!

Mi spet odrinemo v soboto, tokrat v apartma, v katerem je proti plačilo možna tudi klima. Kamppirali pa bomo kasneje več, ko bosta otroka malo večja. Sicer pa misliva kasneje potem imeti en tak čoln, v katerem bomo lahko kampirali.

Ampak trenutno brez sanj, hiška je na prvem mestu. Sva se pa midva odločila, da naslednje leto najverjetneje gremo kar v Grčijo. Dost mamo jadr. morja.
pegica - Naš Tevž je tudi skoz polival. Kar je gosto jedel, pa potem ni več polival. Je pa že dvakrat zvečer bruhal pred spanjem zadnji teden. Pa ne vem, ali je to od tega, ker se preveč naje ali kaj drugega. Včeraj se je zares veliko najedel najprej na žlico milupa kašice, nato pa še dojenje. Ko že spečega položim v posteljo, se zbudi in se joka, da ga kar malo pustim. Potem pa vstane ob ograjici in bruhne ves svoj zadnji večerni obrok. Mogoče je bil prevelik napor, ko se je postavil na noge.

Upam, da ni bilo od tega, ker sem 1 uro prej probala na jezik eno domačo smokvico. Drugač pa ta teden HB je malo več kot prejšnji teden, 4 obroke na dan.

Trenutno se kuha na štedilniku jajce, da mu vmešam rumenjak v zelenjavico.
Arielca - ful so luškani copatki. Sem gledala tudi za Elo, samo mi kar niso tako všeč barve. Bomo najbrž nazadnje jih nabavili kar v MASSu, tudi za doma. Tevžu sem jih pa ravno naročila ene take modre s formulo. Sem se tudi ful ukvarjala s tem kaj se splača in kaj ne. Vsi jih pa tako hvalijo.
šnucika - lepo preživi, čim manj strestno prvi delovni dan.
Cuma - veliko uspeha v današnjem dnevu, za prvi ta zaresen dan!