IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Mml, dam čisto prav Manci, veš, kaj, če bi pa še spala v vrtcu brez problemov, pol bi se pa res začela spraševat, kaj sem od spočetja otrok naprej delala narobe, da imajo eni tako idealne otroke, eni pa take, ki nam občasno delajo tudi sive lase
.
Saj jaz načeloma s tem ,da Manca ne spi v vrtcu nimam posebnih problemov, jih imajo vzgojiteljice...tako da se kaj dosti ne sekiram glede tega

. Je pa punca danes zjutraj, ko sem jo oblekla, ugasnila risanko na računalniku in rekla: "No zdaj pa gremo počasi v vrtec." Čeprav je Matic še spal in sem bila jaz še v pižami

in po tem, ko sva bila z Maticem končno oblečena in Matic v lupinici, je še kar naprej ponavljala:"No gremo že v vrtec." Tako da očitno ji je v vrtcu všeč. Zadnja dva dneva gre tudi čisto sama od garderobe v igralnico, tako da jaz na vratih vzgojiteljici samo pomaham in to je to...
NRMM držim pesti, da boste v si 4 zdravi in boste veselo čofotali in uživali na morju

. Mene tudi malo skrbi, da bo Manca staknila kakšno virozo v vrtcu in bomo dopust preživlajli v hotelski sobi namesto ob bazeno in mrju...Sta pa tvoji M&M prava cukerčka. A sta večkrat enako oblečeni?
ac že kaj novic s faksa glede dr? Ste že pogruntali kako boste preuredili stanvoanje za novega družinskega člana

?
HIMH upam, da Hana nima preveč pikic in da ne bo večjih problemov s hrano v vrtcu
sonček kakšna je situacija pri vas? Upam, da se je Lara že navadila na vrtec in ugotavlja, da je čisto OK v družbi vrstnikov, kjer se kar naprej nekaj dogaja
šnucika saj delovnik od 8. do 16. niti ni tako slab, jaz delam od 7.30 do 15.30 in sem še kar zadovoljna, bom pa videla kako bo, ko bom spet v službi in bo treba še pred službo razvozit otroke...no ja nekako bo že...bo treba ene 10 minut prej od doma kot do sedaj...Meni so prav zoprne popoldanske, ker pri nas to pomeni, da prideš v službo že zjutraj in delaš do 20...za proste ure

...pa kdo je še to videl...dežurat pa zaenkrat ne mislim, vsaj do Maticevega 3. RD, če se bo dalo pa še kaj dalj...po svoje me mika, da bi delala 7 ur do Maticevega 6. leta, po tem bi odpadle tudi popoldanske...samo se mi zdi, da bi po tem šlo tudi nekaj bonitet, kot so razna izobraževanja in kongresi...to se pa ravno ne splača...
tinas še uživate na Visu ali si tako pridna, da ni časa za RR? Kako je Lia Roza zadovljna v novem vrtcu? Upam, da ji je všeč
janja kje se pa ti skirvaš? Upam, da še nisi zavila proti porodnišnici
janjan kdaj prideta z Domnom na kakšno kavo v LJ?
jana pri vas vse pod kontrolo

?
Nana Liza si jutri ali v četrtek za kašno dopoldansko kavo v Brunarici (zdaj ko veš, kje je

)? Upam, da ste našli dudo in stekleničko. Pa super, da je Ela takšna pridna mamica. Manci pa punčke sploh niso zanimive, razen da jih vrže iz vozička...
bino ti si vzela pa toel službo hudo za res....
pegica a je Neli že demonstrirala svoje sliakrske umetnije v vrtcu? A ti kaj pove, kaj počnejo? Ker ko jaz vprašam Manco, kako je v vrtcu, reče, da je dobro, če jo vprašam, kaj so delali...pove, da so se igrali, po njenem berejo vsako jutro zgodbico o mišku in za kosilo jedo juhico ali pa rižotko

. Vzgojiteljcia mi pa tudi pove, da je vse OK in to je to...
izabela sem zadnjič tvoj sms videla šele pozno zvečer, zato ti nisem nič odgovorila...se opravičujem
arielca, pajaca, žuni, valeri,...pe še katera...je z vami vse OK?