Jutro!
cuma - jaz bo tudi iskala premestitev.Če že beži v sosednjo igralnico,potem se bo tudi kasneje razumela z otroci,tudi,če so leto dni starejši.V naši vasi je vrtec,kjer so vse starosti skupaj.Pa se imajo prav O.K....no,včasih je malo kaotično...kar sem včeraj uspela videti na RD od ene deklice iz vasi.
Nima smisla,da Ema trpi na račun nesposobne vzgojiteljice.
Mene kar pogreje,ko zvem kaj takega.Zaradi takih osebkov,ki delajo po osnovnih šolah in vrtcih sem jaz na koncu 4. letnika obupala in nisem hotela več diplomirat.Ker,ko sem učila po šolah v času študija,se mi je želodec obračal.Nekatere učiteljice so samo šablonske in nobenega življenjskega smisla,nobene topline,nobenih čustev...poleg pa po možnosti samo strogo napiflano znanje (in neznanje) s faksa(in take so seveda najbolj pri koritu)...da ti ne povem,kakšne slovnične napake sem že brala od dveh učiteljic

.....Ne bom se hvalila...imela sem povprečje ocen 8.9 in nisem diplomirala,ker nisem hotela več v tak sistem.
Zaprosi za premestitev,ker me kar srce boli,ko berem,kaj se Emi dogaja!
lonja -
za uspešne nakupe! Nas to še čaka.Včeraj nama je uspelo kupiti nove dežne škornje in teniske za Živo,vač pa ne,ker je bila mali tečen

.
Včeraj smo bili popoldan na RD ene deklice iz vasi.Živa se je znorela.Bilo je kakih 15 otrok,pa dojenčki....zunaj pa dež.Seveda so tamali kaj hitro ugotovili,da je zunaj zanimivo letat.In večina mamic je imela še kakega mlajšega čmrlja zraven,tako,da sem jaz prostovoljno prevzela lovljenje mokrih otrok.Očetje pa seveda na vratih( z mojim

vred),s kozarčkom v rokah...in vse,kar so delali, je bilo ..."pridi nazaj,ne ven,dežuje...Ej,tvoja je pa ista ko naša..."

Jaz pa mokra ko cucek,hop po lužah....in krotila čredico podivjanih 4 in 5 letnikov,seveda je bila Živa zraven.

Drugače pa smo se imeli super,bili do večera in za gran finale je Živa padla v blato.

Tako sem imela možnost videti,kako zgleda v starostno združenem vaškem vrtcu.Uboge vzgojiteljice...še naša Živa se jim manjka!
Takole...dovolj za jutranje oglašanje...grem gledat živžav....