IZVIRNO SPOROČILO: cuma
NRMM: kje si? Kako sta M&M? Dej mi povej kako si se spopadala s krčki pri Maši? A si ji dajala kake kapljice?
Evo mene

.Gužva na celem terenu,otroc me jezijo,delavci se bolj,tak da veliko berem malo pišem.
M&M sta super.Danes smo bile po 14 dnevnem moževem dopustu zopet same in je minilo kot blisk.Obe sta šli na1x spat in ni bilo duha in sluha 2,5 ure,obe pridno jedle,pridne pa sploh.Maša že spi,Maruša pa trmari v dnevni zraven atija...........madonca celi dan ni trmarla čisto nič

.
Kako pa kaj tvoji princeski?
Kar pa se krčkov tiče,pa prosim ne sprašuj

.Razen nošenja,masiranja,razgibavanja nogic,menjav mleka ipd,sem sprobala tudi malo morje kapljic.Lefaxin ni pomagal,vetrovne kapljice koroških lekarn tudi ne,antiflat tudi ne,brinovo mazilo njet,lovorjevo mazilo celjskih lekarn (če želiš ti ga pošljem je skoraj še polno)ni pomagalo,skoraj sem doktorirala.Potem pa sem sprobala še Sab simplex (še imam eno polno stekleničko,pošljem če potrebuješ) in kot,da bi odrezal je prijelo in od takrat naprej (pri 2,5 meseca se je začelo življenje

).
kar pa se kremice za suho kožo tiče.Maša je imela huuudo suho kožo po ličkih,uhicah,za uhicami.........in sem jo peljala k peditarinji in nama je dala recept za kremico,katero so mi zmešali v lekarni in v enem tednu je bila koža kot nova in od takrat naprej ni več suha

.
Grem pogledat,kaj imata moja dva v dnevni.
lep večer!
NOČKO