Za Tevža...vse najboljše!!!
cuma - samo,da ste doma in je Ema boljša.Me je že kar skrbelo,ko sem zvedela,da ste šle v bolnico. Jaz sem tudi imela pljučnico,ko sem bila majhna in je bilo trdovratno,kake tri tedne ležanja doma...bila pa sem stara 9 let .Tako,da si ne predstavljam,kako je to grozno,ko jo dobi tako majhen otrok.
Živa je pri 15. mesecih imela začetek pljučnice in če se ne bi izboljšalo čez noč,bi morali v bolnico...pa še na štajerskem smo bili.
Upam,da bo sedaj Ema ozdravela.Moj mi grozi,da bo Živo vzel iz vrtca,ko prvič zboli,tako,da me je kar strah.
Tole je za Emo:
mml - v LJ smo bili prejšnjo soboto in nekaj stvari našli za Živo.
Ja,vrtca se veseli.Upam,da ne bo večjih kriz,ko bo tam zares dalj časa ostala.
Joj,je Živa grozna že nekaj časa....dere se in nasilna je za vsak drek,ko ni po njenem.Se kar bojim,kaj bo z njenimi izpadi v vrtcu.Pa po par dni skupaj ne je...potem pa je lačna,da ne ve,kaj in koliko bi pojedla.Pravkar ima en tak napad dretja in metanja stvari...v dnevni se kregata,ker je hotela,d a ji oči nekaj nariše na tablo,potem pa na polovici hoče ona vse po svoje predelat in ker ne zna, se ji utrga.
Eh....
Vsaj popoldan je bila za silo pridna,ko sva šli ven,do sosedovega oljčnika,kjer že dva dni po cel dan obirajo oljke.Pa čez celo vas je tekla,tako,da upam na večerno hitro uspavanje.
Lep večer vsem in jutrišnji dan...pri nas je vetrovno in zelo hladno.