Dobro jutro dober dan, vse naj naj za rojstni dan!
Brina, Jan in Ela želim vam lepo praznovanje z veliko iskricami v očeh.
lonja: saj bo 13. kmalu

mislim nate pa lupčka Ajdi.
ac: jaz sem imela v otroštvu pograd z jogijem 80x190, tako da obtajajo manjši. Lahko pa ga daš delat po meri, saj jogije tudi naredijo po izbranih dimenzijah. Vse pa je odvisno za koliko časa boste potrebovali takšno rešitev. Sem mislila, da ima IKEA kakšen manjši pograd pa ga ne najdem, vem, da imajo otroške postelje 80x160. Pa še varianta -
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00108982 . Če mi razložiš kako si predstavljaš, kakšne možnosti imaš ti lahko pomagam najti rešitev. Sem skoraj ekspert v izkoriščanju malih prostorov, saj sem prej imela sobo dimenzije 2mx2,3m

Bom držala pesti v torek.

za Saro.
Nana Liza: dobrodošla v klubo smrkljev

, mi tudi še nislo OK, sedaj se je pa Beti pojavila driska in še dodatno previjamo in preoblačimo. Se mi zdi, da od septembra še nismo bili zdravi. Mislim nate in na tvoja škratka in vam pošiljam virtualne vitaminčke..
jan jan: če se ne motim imaš jutri delavinice, lepo ustvarjajte. Jaz sem se javila za pomoč pri krasitvi in grem pred službo v vrtec in po službi

za oba princa.
šnucika: koš vitaminčkov tudi za Živo, tebi pa breskrbne noči. Pa, da ne pozabiš - še vedno držim pesti.
sonček balonček: lepo, da si se oglasila, Beti je (spet/še) bolna in upam, da kmalu pridemo med zdrave, naju pa v torek čaka novo testiranje za Bino tokrat na alergološkem oddelku, sem si izborila frej dan ker je zame to zelo stresno. Tudi vam pošiljam koš vitaminčkov in pozdravček za Laro in Marušo.
NRMM: ti se sedaj soncentriraj na veseli december, potem na faks, služba pa se bo tudi uredila, boš videla! Lupčka Maruši in Maši.
mml: slpoh ne vem, kdaj bi se lahko videli, ker mi nikoli nismo zdravi. Saj ne vem al si virusi podajajo roko, al je to en sam. Sem ap tega počasi sita. Še dobro, da obe vse to tako lepo prenašata. Ste pa naredili res lepega snežaka. Velik

za veliko Manco in malo manjšega Matica.
tinas: najvažnejše je, da je Lia uživala. Bom vesela, če se nam uspe srečat

. Lupčka Lii.
Izabela_:

za Matevža, sedaj pa imaš še strokovno potrditev, za tisto kar že dolgo vemo - Matevž je res en krasen fant. Naj te sedaj prime tista uspešno delovna faza, da boš potem res uživala proste dni. Lupčka Matevžu.
Lepo nedeljo vsem