IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Jana73, a na Galjevici dela internet le enkrat na teden? Če hodiš kej tu mino, prlet na kak
. Da poveš, kako je bilo na razvajanju v dvoje...

dela vsak dan, ampak ga še vedno kradem nekomu, ki ima nezaščiten wi-fi
Sem pa v petek skur*** Telemach, ker me butli niso 10.dni mogli poklicat in mi povedat, da ne moremo imet njihovega interneta. Tako, da sedaj čakam Telekom, da mi prenesejo priklop s stare lokacije.
O razvajanju pa imaš kakšno stran nazaj.
Sicer pa čez vikend ni bilo časa za javljanje... v soboto smo še finalno razpakirali (je bilo treba slike nabit na stene, mal spucat bajto, nakupit hrano & pijačo, ker smo včeraj familjarno praznovali E&G RD).
marEla je zgleda imela vsega polno in je iz petka na soboto ponoči 3x bruhala (na srečo le kepe hrane) ... pa saj ni čudno, če je v tandemu jedla kisle kumarce in torto.
V soboto zvečer je spala ful nemirno in ker je baby phone crknil je nisem takoj slišala, zato pa jo je Gal in je šel k njej in pri njej kar zaspal. Seveda mulc spi ful trdno in je ni več slišal. Še dobro, da sem jo jaz in sem se vlegla zraven njiju, a je postelja vseeno preozka za vse 3, zato sem vzela marElo in jo odnesla v spalnico. Tam pa se začne gospodična ful pritoževat "ne tuki, ne tuki spaja", "Eja postji spaja"

in mi ni preostalo drugega kot, da sem mulca zbudila in ga poslala v njegovo posteljo spat. Sem prav vesela, da se je tako navadila na svojo posteljo, da noče več drugje spat.
Včerajšnje praznovanje je bilo ful fajn. marEla obužje bratranca Laneja, nad sestrično Lano pa ni preveč navudušena - še dobro, da je nenaklonjenost obojestranska. Sta se mimigrede stepli. In obe sta stojično prenašali udarce, kot v kakšni risanki. Pravi "čikn fajt".
Cel dan ni nič spala in je bila temu primerno tudi tečna, skoz mi je bila za petami in želela v naročje. Tako, da je ob 19h omagala in zaspala do jutra.
Torto smo naročili kar v Slaščičarni Zvezda, njihovo Zvezdo so okrasili s pikapolonicami, meni je fuuul dobra... ker ni tista klasična biskvitna s precukrano margarinasto kremo.
Bolančki čimprej se pozdravite!
Moram končat... delo kliče!
Uživajte!