Draga Manca, Lara, Alen in Gal!
Zelimo vam lep rojstni dan. Veliko sončka in veselja in iskrivih nasmehov.
Draga Živa in Berti! Tudi vama, z malo zamude, želimo veliko srečnih trenutkov in nasmehov.
Bom bolj kratka
cuma: 
zate in tvojo Tinko. Bom držala pesti, da čim prej najdeš nekoga, ki ti bo znal strokovno razložit, da bo vse uredu. Jaz se na te stvari ne spoznam. Sicer pa hodiva z Beti k fizioterapevtki, ker ima občasno preveč zategnjene mišice, pa most hoče delat o kotaljenju in obračanju na bok pa ne duha ne sluha. Sem tudi jaz občasno slabe volje, ko pa se vrnem s fizioterapije mi je veliko lažje. Je tako fajn gospa, pozitivna in tako lepo dela z otroki.
pegica1: mislim, da ima Neli sindrom "preden postanem big sister"

. Je bila Bina tudi taka, pa še spala je le tako, da je zaspala na meni (jaz pa s trebuhom)

. Sedaj me pa iz sobe podi

in hoče spati sama.
mml:

za omaro, predvsem pa za piškote. Jaz kar malo pogrešam peko. Pa kaj čem, bom že nadoknadila, ko Bini ne bo škodovalo. Ja, izvide sem dobila, sicer ne vseh, pa še to po posredovanju, da ne omenjam, da so pozabili napisat, da dobiva Dihalar

. No,glavno, da je dobila potrdilo za Neocate mleko

.
Bina je pridna in zelo uživa v centru sedaj ko je vse praznično okrašeno.Občasno ima napade izsiljevanja in trme pa uspešno prezremo in ignoriramo tako početje. Beti pa mi dela sive lase

. Navaja me na pomanjkanje spanja

.
no, že kliče...