Dragi Maruša in Neli!
Vse naj naj za vajin 2. rojstni dan! Želimo vama, da bi z nasmehom na ustnicah in iskricami v očeh pogumno korakali novim dogodivščinam naproti.
Dragi Maj! Vse naj naj tudi za tvoj rojstni dan. Da bi ljudi okoli sebe še naprej veselil.
NRMM: draga moja tudi tebi vse naj naj za rojstni dan. Da bi bila še naprej tak nasmejana.

za uspešno selitev. Uživajte. Vse naj naj tudi Maši za polletnico

. Kako velika/težka pa je? No, meni je pa Beti zrihtala eno "fajn" darilo- mastitis. Bolečine skoraj nisem čutila sem bila pa od vročine čisto blesava

. Tako sem se nazadnje počutila s trojnim zlomom čeljusti, tako visoke vročine pa nisem imela, da ne pomnim

. Drugače pa sva z Beti začeli z uvajanjem GH. Sem prav vesela, da je navdušena. Lupčka obema princeskama in

zate.
arielca:

, da se pikice sušijo. Mene je pa noric pri Bini kar strah, saj pravijo, da jih otroci z AD slabo prenašajo. Bina je pa res prava mala damica

.

za obe. A imate kaj snega

? Mi samo v dolžino.
ac: slikce so super, Sara pa tak sonček, pa tako samostojna.
izabela_:Matevž je pa v živo še bolj simpatičen fantič.
HIMH: vidim, da so se otroci zabavali. A samo tvoja Hana ima temne lase? Kako je z alergijo?
Nana Liza: tvoja sta prav simpatična in Ela je zelo ponosna na Tevža, najbrž je tudi zelo nežna. Joj, kako čas beži. Še malo pa bo Sonček sporočila, da že imajo

.
Sonček Balonček: kako? Se veselim z vami. Verjamem, da se boste lepo ujeli, da bo Lara ponosna sestrica.

za obe.
cuma: sem se spomnila na tvojo Tinko

. Res je pravi sonček. Sem prav vesela, da ste tako uredili, da te ima Ema zase.

Meni včasih tudi uspe.

za vse tri. A pridete kaj v LJ?
šnucika:

za zdravje. Ja če piha burja zna bit pa res mraz. Ja, če pa bazen zmrzne pa hop na drsalke
JanJan: zadnjič pa sem prepozno opazila, da si že šla. Kako je bilo pri G? Bo

ali

? Sicer je pa najpomembneje, da se dobro počutiš. Jan je pa tak mili fantek. Se motim?
Pegica1: sedaj pa le počivaj in uživaj. Službo pa pusti na stranskem tiru

. Neli je res faca, si jo prav predstavljam za slikarsim stojalom.

za obe.
jana73: najbrž uživaš v MB. Kako pa uživate v novem domu? A parcelo še iščeš?

za Elo in zate.
Žuni: tvoja sta pa tako prikupna, prava sončka. Upam, da se dobro počutiš.
Pajaca: a je Božiček že priplezal? Ja, sedaj pa res ni več taka razlika med Pajackom in deklicami.

Še malo pa bo spet razlika velika, ko tako čas beži.
lonja: ja pesti pa bom držala, sploh ni problema

. Bina pove le redka imena pravilno a vendar je Ajda med njimi

. Kako pa hiška? Lupčka obema.
mml: Bina pa spet samo o Manci govori

. Piškotki izgledajo res okusni in lepi. Pa glede na tiste lani sploh ne dvomim. Mi tudi razmišljamo o sankanju. Si pa prav predstavljam Manco, kako bo hodila božat svojega bratca.

vsem trem.
Sedaj pa novim zmagam naproti.
Barjanski pozdravček