IZVIRNO SPOROČILO: mml
Manca pa prinese igrače s sabo, če sem slučajno predolgo na računalniku in se po tem igra zraven mene na tleh, vmes pa seveda ziljonkrat zleze v naročje in dol in kaj nujno potrebuje...
Pri nas je enako.Četudi sem v kuhinji si prinese en kup igrač in se igra.No ko se spomne na svojo kuhinjo,ki jo ima v svoji sobi,se tam igra brez problema.Je pa zadnja dva dni zelo rada v Mašini družbi (očitno pogreša varuško in prijateljčke) in jo kar dam zraven nje v posteljico ali stajico in je veselje od obeh

.Če pa je Maša sama,je pa kar kriza,če ni en čas koga v njeni bližini...........razvajenka mala

.Upam,da jo tega kmalu odvadim...no ja glede na uspešno spanje čez dan brez razburjenja,bo tudi to uspelo...upaam.
Pegica naredi točno to,kar ti je predlagala mml.Maruša si tudi vzame kahlico in si jo nese v svojo sobico za vrata in se pokaka

,zdaj pa že res dva dni doma kaka samo v kahlico

.
Mml pa ne moreš še sedežne čistit,če si tako utrujena.Ti si lepo odpočij,sej sedežna bo že počakala

.Ste pa kar ok rešili tole glede aruške.Marušina varuška ima občasno 9 otrok in nima nobenega prijavljenega,očitno ima tako hudo srečo,da je v teh 20 letih,ko opravlja to delo ni nihče prijavil..........in naj le tako ostane

.Presneta faušarija.
NanaLiza en takle počitek kot je Pepe bi pa pasal,a ne?Sploh zdej v teh grdih,meglenih,turobnih dnevih.Tevž pa je zaspanček dopoldne

.Maša je danes tudi spala po dolgem času 10 ur v kosu (19.30-5.30),popapala flašo in smo spali še do 7.30

.Je pa zvečer pojedla 270ml keksolinota

.
Bino,Cuma kako sta?Kako vajini punci?
Pri meni se je stanje bolečih sinusov malenkost umirilo.Daleron je super zadeva,mogoče pa že tudi malo deluje antibiotik

.Vsaj vročine nima,tak kot vsak večer do zdaj.
Grem pomagat možu cote zlagat.Je Gorenje servisu po 3 tednih končno uspelo priti servisirat sušilni stroj,se mi je po malem že mešalo,ker so bile poplave po kopalnici,a sušit je bilo treba.
Lep večer!