Takole...Živa spi po kosilu, jaz sem že pripravila lazanje in sedaj naj bi obesila en stroj perila.
NanaLiza - upam, da je vse O.K., da je Ela doma in je že pozabila, da je jezna na mamico in cel svet!
cuma - čist možno,da so zobki.Se spomnim Žive, da je tako jokala in grizla...vse od petega meseca dalje,imela je otekle dlesni,zobek pa je prvi pokukal šele malo pred desetim mesecem. In take težave imamo sedaj,ko ji rastejo petice, že cel mesec ima za majhen grah debele bunkice na dlesnih,pa včasih se pritožuje, da boli...pa kar nočejo ven.
arielca - pri nas bodo po mojem tudi kmalu

doma.Moj je bil pred leti velik ljubitelj in se vestno ukvarjal z akvaristiko.Imel pa je dva ogromna akvarija (160 cm dolga) in sedaj mi teži,da bi jih on postavil nekam v dnevno.

Pa res ne vem,kam...ker je preogromna zadeva.Ima idejo,da bi on pregradil prehod med dnevno in kuhinjo z njima....ma ni šans!!! Ja...Živa pa po prvo kladivo in bum po steklu...
NRMM - no,vidiš,da je tvoj bil priden in ti dovolil ven...
Joj, se menimo,kot,da smo pubertetnice in fehtamo starše,da nas pustijo v soboto zvečer ven.
Mojega kar zvija,da mora biti dlje kot dve uri sam z Živo.Je rekel,da če grem operirat nos ali ramo,bo vzel dva tedna dopusta in zbežal z Živo na štajersko...valda,ker mu jo bo rihtala njegova mama.
Ko sem ga vprašala,da kdo bo pa mene rihtal....pa je rekel, da sem velika in bom znala poskrbeti zase.
mml - a že kaj dogaja?
Ko sem jaz na RR tarnala o boleči medenici in kako sem vsa invalidna sem še isti večer rodila...tako,da..
pegica - pa ti?Bo januarček ali bo počakal na rok?
Zdej pa grem res perilo obesit.