Čer!
Danes pa je spet bolj zatišji tule....
Na hitro še malo pojamram,potem pa grem Živo spravit spat. Danes ima gospodična cel dan napade trme in tuljenja v prazno. Najlepše je,ko se potem začne še oči dret in se dereta oba.Pa jo pošlje v sobo...ona se mu ven dere...jaz pa ne vem ali naj se smejem ali naj bom resna.
Danes sem dobila izvide z OI. Končno....pa skoraj me je kap,ko sem videla,da je kuverta debelejša kot ponavadi.
Sedaj pošljejo vse izvide,ne samo povzetek.Tako,da sem videla,da imam zelo nizka dva od ščitničnih hormonov.To tako nizka,da sta bližje nuli,kot pa vsaj najnižji orientacijski vrednosti.
Pa kreatinin čez mejno vrednost in fosfate na najvišji meji.

Na dopingu bi verjetno pogrnila

.
Zdravnik mi je napisal kontrola po letu dni,odnosno na izvid.Zdaj pa ne vem,kaj...ker te vrednosti so prenizke.Sem klicala mojo zdravnico in je rekla,da so res nizke...ampak,da je to tako,kot je že on rekel,da so mi AD-ji izničili ščitnične in da se bo počasi vzpostavilo ravnotežje.In da še dobro,da se nisem še bolj zredila pri takih nizkih vrednostih!
Naročila mi je,da ga pokličem in vprašam,kako in kaj....ker moramo biti na jasnem,če hočem zanosit. In da mi bo potem tudi ona kontrolirala kri,da mi ni treba hodit v LJ.
Bom prespala,pa bom boljše volje.
No,saj vse drugo s krvjo je O.K.,pa tumorski markerji negativni!
Lep večer vsem...pa mirno noč!