Sonček je in jaz sem skuštrana
Sem že skoraj zmagala. Beti ima sedaj tri obroke GH
, vmes je pa priklopljena 100/h
. Ima pa novo/staro težavo- težko kaka. Že dva dni kar joka zraven, danes pa sem jo kar na kahlo posadila in je naredila dve klobasici
. No, vsaj ena bo uporabljala kahlo
. Ja, samohranilstvo pa se začne jutri in konča konec meseca
.Potem pa spet za par dni. Pa bomo že, saj nam nič drugega ne preostane.
tinas: bi bile zelo vesele, če se kaj dobimo.
A si dobila hlače? Sem se danes menila za plavanje. Sta dva termina sre. 15.30 in sobota ob 10h. Mislim, da bo pri nas sobota odpadla, za sredo moram pa še babi prepričat, da Beti nujno rabi njeno družbo.A bi vama sreda ustrezala? Se pridruži še katera? Plavanje je pa na DIFu, skupina 2-3 let.
mml: Bina pravi, da že zelo pogreša Manco
, če boste za kakšen čvek pa le povejte.
lonja: kaj pa če se vidve ta čas kar k nam preselite? Če bo dež bomo pa po vodi brodile al pa s čolni okoli hiše veslale
. A si že šla po škatlico, da ne bom zaman držala pesti
NRMM: tudi jaz veliko mislim nate, pa tudi moja okna noče nihče spucat
. Pa kje pobirate te viruse
za vse tri, naj vam hitro mine.
cuma: se strinjam o majhnih stanovanjih, sicer se pa tudi večje noče samo pospravit
. Držim pesti. Si me pa spomnila na profesorja s faksa g. Oparo in vse tiste prijetne ljudi v zavodu. Svet zase, pa vendar tako čudovit.
NanaLiza: tudi jaz si že pošteno želim, da bi lahko kam šla in komaj čakam, da z NRMM odrineva
.
ac:
za vse strokovne uspehe, si pa težko predstavljam, da Bine ne bi imela doma. Se meniva nekaj z mamo, da bi poskusile narediti ene male počitnice za Bino. No, bomo videli kako bo, ker je zadnje dni zelo občutljiva in jo spet daje mama sindrom
Izabela_: Kje si? Že potuješ?
Pajaca: upam, da je Pajacek boljši, tvoje znanje pa tudi večje
sonček balonček: kako? Boljše? Daj, javi se kaj.
pegica1:
za tako velikega Ažbeta, le tako naprej. Kako ti je všeč samohranilstvo?
jana73:
za navajanje na kahlico. To, da si pa dobro ohranjena pa sploh ni dvoma.
HIMH: ja, pršice so pa
, Bini je res bolje odkar ima prevleke na jogiju. Drugače pa ima dokazanih kar precej alergij.Se ne ukvarjamo več kaj ne sme. Me prav zanima, kako bo maja, ko imava kontrolo. A ima Hana kakšna zdravila? Bina jemlje Dihalar zjutraj in zvečer in manj kašlja in smrka.
Prosila bi vas za kakšno idejo. Bina ima zelo omejen jedilnik in rada bi našla še kakšno obliko, kombinacijo. A vam pride kaj na misel? Kakšna ideja? Nasvet?
Binina dovoljena živila so:
Nadomestki mleka: Neocate, riževo mleko
Maščoba: repično olje, olivno olje, kokosova mast, koruzno olje
Sadje: banana, grozdje, rozine, slive (v majhnih količinah)-marmelada,kaki-samo marmelada
Zelenjava: brokoli, por, koruza,krompir,cvetača
Meso in izdelki: konjsko, zajčje/kunčje, divjačina-srna
Kruh: doma pečen - rižev, Shar-moka
Priloge: polenta, riž, testenine – riževe, koruzne ,
krompir- samo pečenega,
ajda- palačinke
Dodatki: corn flakes, bio koruzni/riževi vaflji, koruzne krolice, riževa žitna kašica,
Sladkor: rjavi sladkor
Sol: v majhnih količinah
Puding: Vanilijev puding
Pijača: voda
Ja in to je to.