No,danes pa kar nekaj čvekate tule
Moja
služba - nič od nič.Tam,kjer me nategujejo še vedno čakam,da se zjasni gospa bog.
Še en odgovor čakam drugje,pa ga ni...tako,da tudi tam verjetno ni nič.
Danes sem napisala še eno ponudbo,tako,da bom tudi tam čakala,če bo kaj.
Skratka,eno sranje na kubik.Razmišljam,da bi jutri šla na socialno dat vlogo za pomoč.Ampak vem,da me bodo že na vratih ven poslali,ker ima moj toliko plače,da za par evrov prestopimo mejo....pa jih boli K s čim boš plačal kredite in potem še živel.
Saj s plavanjem nisem zaslužila veliko,za kredit in prispevke je bilo...ampak sedaj je šlo to iz ene plače.Shit!!
pajaca - kri iz nosa mi je tekla celo otroštvo,kolikor daleč mi sega spomin.Včasih brez razloga.
Pa še sedaj se mi večkrat ulije,ko imam vnete sinuse ali pa ko me alergija matra.
Da o krvavitvah med nosečnostjo ne govorim.
Enkrat sem vprašala našo P,koliko je to normalno,pa je rekla,da je vse O.K.,če se sama zaustavi v vsaj pol ure in ni močna krvavavitev.
Po mojem je tudi tvoj pajacek en tak primer,ki bo imel problemčke z nosom in žilicami,ki pokajo.
vreme je pa tudi tu kislo,gnilo....
Pa sva z Živo vseeno bile sedaj eno uro zunaj.Pelerinco in škornje gor...pa hop v luže!Samo,da me razjezi in je do riti mokra.Bo treba očitno nabavit dežne hlače.