Jutro!
Kavica...
...
Glede mojega razgovora.
Ena beseda ga lahko opiše....NORCI!
Izzid je pozitiven,ampak jaz sem tako slabe volje,da včeraj cel dan nisem počela drugega,kot tuhtala,kam sem prišla...
Torej - kadrovnico sva še z eno deklico čakali dve uri.??!!Kljub naročeni uri.
Ko se je vrnila,je bila sama,se pravi razgovor brez kakih šefov...
Nič mi ni znala povedat,razen kakšna bo plača.O tem raje ne bi,ker je za zjokat...res....plače obalnega turizma so najnižje možne s Slo.Imela bi za kredit in potne stroške,ker tudi te plačajo le 60%.In kaki dve položnici bi še zneslo.
Gre za čisto novo zadevo(welness) v njihovih hotelih,tja bodo zaposlili čisto nov kader.Vodja pa kakor sem štekala je v LJ.Zato je ni bilo na razgovor.
In razumela sem še to,da so imeli že izbran kader,pa jim že ti bežijo...zato so nas včeraj še klicali.
V glavnem,ne vem,kakšni so urniki,ker mi ni znala povedat.Verjetno petek in svetek s kakšnim dnevom fraj....skratka, karkoli sem vprašala,ni vedela.
V ponedeljek naj bi šla na izobraževanje,ki traja cel teden po cel dan.Seveda nič ne plačajo.
Čisto me je deprimiralo....moj ne govori z mano(ker ve koliko je ura,da me cele dneve ne bo doma,omenil je celo,da bo Živo dal na štajersko...

),foter in mati pa vsa navdušena,da bom lahko plačevala kredit...da naj bom tiho in delam,da ko bom enkrat tam,lahko napredujem ali grem kam drugam....joj,joj,

onadva lahko tako razmišljata,ker sta bila mlada v socializmu,ko si imel vse.
Ponoči sem se odločila,da zanosim...sploh me ne briga,da moj še nekaj cinca.
Vem,da me bo moj G dal takoj na bolniško...zaradi ščitnice in narave dela,ki ga imam registranega na s.p.Potem porodniška...skratka finančno ugodnejša varjanta in ne bom se požrla zaradi še ene neuresničene želje v življenju-še enim otrokom!
Mogoče pa bo že konec tega meseca

...ker nisva ravno najbolj pazila
Kaj bi dala...čeprav je moja O mimo in imam že znake PMS...sicer teden dni prezgodaj

...no,ne bom razmišljala o nekih znakih

,kot neučakne na forumu Zanositev
Na,pa sem vam navsezgodaj zatežila....samo toliko sem hotela reči o novi službi....ker potem o njej ne govorim več.
En lep dan!