IZVIRNO SPOROČILO: bobika
AjdaN: kakšne volje sta pa danes tvoja otročička?
A smajliji vse povejo

?
Ana je začela ponoč navijat že pred polnočjo in uro in pol tulila kot zverina pa za minutko zadremala, pa spet tuljenje. Na konc sem ji dala sirup, ker nisem več vedla kaj narest

.
Lovro se je ponoči reciinpiši zbudil 6x!!! Ma v pol leta se ne zbudi 6x! Dons pa kar nekej! Vmes ko je Ana spala, se je Lovro nonstop zbujal. Spala sem ene 3 urce v ene šestih kosih

.
Pred dnevnim spanjem se je Lovro spet zdrl kot

. Na srečo je vsaj Ana že cel dan

. Kaj bo ponoč bomo pa še vidl
Taši kje si bla pa zadnjič ko sem Orko sprašvala če ji ga prinesem

. Nimam žal

. Je na netu če ti kaj nuca. Enega mamo, ampak je Lovrov - in vneto gleda notr kaj vse imajo in vsakič oh-a in ah-a ob vseh traktorjih in bagrih in vlakih

.
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Sicer se vedno, ko dam Jureta kravce past na teh puzlih, zraven uleže in tuli "Mami, šikat (slikat)!"
He-he mamo podobno foro

. Zmerej hoče da jih dam skupaj v posteljo ležat in pol se dere mami slikaalaaaaa!
Podobna sta si pa res fuuuuul! edin Špela ima mal več las - al pa temnejše!
Shooo zvečer pri nas ni nobenega popuščanja - že od začetka. Ko se je šlo spat se je šlo spat. Ven iz sobe nista šla NIKOL več, če sem vedla da nista lačna in jih nič ne boli, jih tudi dvigala nisem - sem bila samo zraven. Pa zvečer ne toleriram nobenega zmišljevanja bi to, bi ono. Ko se gre spat hočem mir v bajti. Za koga kruto, ampak jaz imam edino takrat svojih 5 minut miru. No pa takle čas, ko oba spita - če ne kuham (dans se mi ne da

).
Ima pa Lovro tudi okrog 15kg še kako deko več verjetno. Pri letu in pol jih je imel 14.6, pa imam občutek, da se je konkretno poredil od takrat. Fitke sem pa v A najdla 5+. Petka nam je ponoči že včasih premočila.
Popoldne se gre pa Lovro z atijem z vlakom peljat v LJ. To bo navdušenja. Z Ano greva pa z avtom za njima in jih pobereva.
Šibam, Anči se je zbudla.