IZVIRNO SPOROČILO: KatjaD
Taši - kam si pa izginila, že dva dni ni glasu od tebe??? Težki dnevi z mulčkoma ali samo ni časa???
Težki dnevi, ja. Mali me ob pamet spravlja! Cele dneve se mi samo dere. No, popoldne, ko oči pride, je priden kot bubica, prej pa cel hudiček. K sreči je včeraj dopoldne, ko je možek imel Jureta, jaz sem pa kuhno rihtala, potem pa še letela v štacuno po kruh, mali tudi njemu cel cirkus zganjal, ker mi je možek prijavil, da zdej mu je pa jasno, kako sranje imam jaz cele dneve z njim. Sej ne, da mi ni verjel, samo predstavljat si ni znal.
No, poleg vsega sem dans dojela, da že par dni noče pri meni jest. Kdorkoli drug ga futra, bo jedel, pri meni pa ne. Je bla moja mat včeraj tu in še prespala je in ga zjutraj futrala, pa možek ga tud uspe nahranit, pri meni pa noče.
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Njegov najljubši izraz prejšni teden je bil: ne bom, porkaduš!
Pa čestitke za še enega Jureta!
Tinka, super za kakanje!
Shooo, midva sva čist kapitulirala na tem področju, ker nama je lažje, da tamala spi v najini pojstli, kot da smo vsi 4 pokonc, ker še Jureta zbudi. Bomo čez kakšno leto uvajali spalno disciplino.
Bobika,

za Manco.
Pikica, dobra fora s tem darilom.
Katja, tudi tebi

!
Alenkica, sožalje za muco.
No, upam, da se mi jutri uspe kaj več javit. Danes sem julijkam dobrih 7 ur (!) pisala, tako sranje sem imela z malim. Do vas sem pa šele zdaj utegnila.