IZVIRNO SPOROČILO: liju
Taši:Super, samo da si dobila. Upam da ti pride kaj prav. Balončke pa bote fejst pihali, to pa vem
Vse pride prav, razen čaja za dojenje, ker ne dojim več.

Bom kakšno dojiljo najdla, ki ga rabi. Vse drugo pa pride prav in res hvala! Sploh baloni so zakon!

So vsi napihnjeni in se vsak dan žogamo z njimi. Glih včeraj je prvi počil.

Sta pa oba navdušena nad njimi.
Srečanje - če bo na
soboto, mi lahko
17.11. ali
24.11. Če se možev plan dela ne spremeni. Če ne bom pa magari sama uletela z mularijo. To soboto nas pa ni, ker imamo že druge plane.
Shooo, če smo vsi doma, možek uspava Špelo (se uleže z njo in počaka, da zaspi, pa božat jo je treba ponavadi), jaz pa Jureta nosim okoli in ga uspavam. Če pa sem sama z obema, potem pa mora Jure prvi zaspat, da se lahko uležem s Špelo. Če mi ga pa mali predolgo sračka, potem pa včasih Špela omaga zraven na kavču in jo potem prenesem. Ma sej od začetka je hudo, potem se pa navadiš na en ritem in je ok.
Aja, kopanje - mi imamo samo tuš kabino in Špela se že tušira, Jureta pa še kopamo v mali banjici. Pa ju ne kopamo/tuširamo vsak dan. Ne znese. Jureta se trudim čimvečkrat skopat (toliko, da ga v vodi namočim, ne z milom), da ga umiri in uspava, Špelo pa tud poskusimo ene 4x tedensko stuširat, da ni glih pujsek.

No, tukaj spet, če sem sama, oba na isti dan ni šans, če pa sva oba, gre pa najprej Špela pod tuš, potem pa jaz malega namočim v banjico. Rihtava vsak svojega.
Pikica*, mi gremo najverjetneje konec novembra v Ikeo, tko da če kaj rabiš, povej. Samo prostor moram izmerit, če ga bo dovolj, kar se garderobne omare tiče.

Za drobnarije pa načeloma ni problem.
Nič, se javim jutri (no, glede na uro, že danes

). Sem totalka crknjena. Za mano je spet ubitačan vikend.