IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca
A vaši že pišejo?
Ja, Til se že slabo leto zna podpisati....potem poskuša z mama in ata...edino številke mu gredo napisat brez problema in že tudi čisto vse pozna. so njegova velika ljubezen....od malo nazaj še tudi v angleščini....pa ga čisto nobeden ne matra....in sploh je zdaj začel z angleščino

.....in seveda nemščino....prejšnjič sem se skoraj polulala od smeha, ko mi je rekeL oh no, mom.....upam, samo, da mu bo to zanimivo tudi v bodočnosti. in če bi bili mi malo bolj potrpežljivi in imeli več časa....bi zdaj že govoril in madžarsko in nemško

meni je skoraj malo žal, da ima mali toliko možnosti, pa jih mi ne pokoristimo
sicer pa je po vodenih kozah malce bolj bolan....prej sem trkala na les, ker od začetka vstopa v vrtec ni bilo kaj resnejšega...smrkljev pa itak več ne štejem pod " bolezen"
lonja, tudi mi smo zdaj pozimi totalni zapečkarji

tamali sploh....sploh noče ven. tisto kar grejo v vrtcu in to je zanj kao čisto dovolj.
se je pa poznalo, da je bilo včeraj lepo vreme in je bil zunaj celo popoldne in smo ga komaj domov spravili.
kolo zopet laufa s polno paro. se je že po snegu probal voziti, pa ko je videl, da ne gre, je hotel noter
mi smo pa mislili iti v nedeljo v Budimpešto v toplice za en teden, ampak imam jaz tako vnetje sinusov, da bomo žal odpovedali