IZVIRNO SPOROČILO: mojčika
ČMaja pa ja nisi bila včeraj pri G, jaz sem bila tudi tam, od 13.00 pa do 15.00.
oh škoda no, midve pa res nimava sreče... ja sem bila tam ob 13.30

, ampak smo bile tri, pa mislim (vsaj iz slik sklepam) da tebe ravno ni bilo tam... a si bila na CTGju?- pa Steblovnikovo je nadomeščala Senčarjeva- tud super ginekologinja...
so mi naredili UZ- s posteljico vse ok, imam pa težave s hormoni- so mi kar hotli dat tablete, pa sem prosila, da bi bila rada bolj prepričana, če mi lahko kri najprej pregledajo, tako da sedaj čakam... vse pa kaže na to, da bo treba še to dat čez
Zvezdica, mi smo kupili bio korenček in jabolka v Kalčku v Ljubljani, zaenkrat ji zmiksam in ji dajem bolj sokec... itak moramo najprej dat zelenjavo ker je alkalna in zmanjšuje kislino (zaradi refluksa) tko, da prav navdušena sicer ni, samo pokam take face in klovna špilam, da se mi ful smeje in kar ne dojame, da zraven gosto hrano je... ma ja, vem kako je s tem, če imaš svoj vrt je čisto drugače, meni tudi ni več do zelenjave v trgovskih centrih, ker ko enkrat začneš bio zeljenjavo in sadje jest je taka razlika, da je joj... že pri sami pripravi hrane je ful razlika- bio jabolka z lahkoto naribaš na steklen ribežen, navadano jabolko pa sploh ne-je kot čigumi, sploh ne gre narazen
jah no, upam, da bomo tudi mi enkrat imeli vrt...zdaj intenzivno iščemo rešitev za hiško...
Joj glede vrtca imaš pa tudi pestro- jaz kadar je Hana doma, ves čas posvetim več ali manj samo njej, ker me tako okupira, da za Gajo kar zmanjka vsega, pa še tolk je potrpežljiva Gajči... zato si res ne predstavljam, kako bi bilo, če vrtca ne bi imeli- sedaj pa sploh, ker je začela ful rada hodit tja in vsi uživamo...res jim koristi-sicer pravijo od 3let dalje, ampak se mi zdi, da bi za našo rekla, da nekje od 2 let je začela kazat, da brez vrtca ne bo šlo...odvisno od otroka...naša je res živko

upam, da čim prej kaj dobiš
Pri nas so pa sedaj končno vsi bolj zdravi kot jaz- jaz pa kašljam in smrkam za vse tri- včeraj me je G vprašala, če imam kaj vročine- sem se ji zasmejala, če tko slabo zgledam

sicer me je pa verjetno to vprašala zaradi G težav...tko da ja, zvezdica, ne vozi jo k P, ker tam lahko še kaj hujšega dobi, itak je pa verjetno virusno, kot pri nas-se je vleklo 2 meseca
nič, jaz sem v službi, sem prišla na en sestanek, sedaj grem pa po Hano v vrtec...lepo bodite, pa kaj napište, saj še ni pomlad, saj bolj ali manj notri čepimo

... Barba, sumljivo dolgo te ni, upam da se kaj premika (sej vem, spet težim, ampak si ne morem kaj, da ne bi pomislila nate)... aja, kje se pa Alička pa Ankica skrivata, zvezdica je pa itak M & M omenila

zvezdica, mogoče bova imeli pa midve privat debato tukaj