Barba... enako...se že pol leta borim in upam, da pomlad prinese tudi zdravje.
Pri nas si tudi podajamo bolezen, le da je sedaj revček naša najmlajša pikica, ostali smo pa že skoraj povsem ok. Gaja pa smrka kot ta velik-ji noska sploh ne morem tko hitro pucat, ko se ji sluz nabira, pa iz očk ji teče, da ima že vse zateče-sem danes klicala P, pa nočem it tja, ker lahko še kaj res resnega dobi- mislim da je ista viroza, vsaj simptomi so, kot je imela Hana 10 dni nazaj.
Ma saj nimam kaj pametnega za povedat, ker imam od neprespanosti čist prazno glavo.
Maškare so bile super- v vrtcu so imeli cel žur, potem smo šli pa še mi v dva kulturna doma in v enem je bilo res lepo organizirano vse skupaj.
Joj Ankica in Mojčika, srečno... gre pa pri drugem res tako hitro mimo tebe, da se komaj zaveš, da si noseč, pa je že mimo

...
Sem pa včeraj gledala v Odeji kovtre za Hano- ji moram ta velikega kupit- do sedaj je imela od Odeje bioodejco 100x140, ampak je odeja skoraj enako dolga kot ona...pa me je skoraj kap- en tak, malo bolj kvaliteten kovter, kombiniran za zimo in poletje- 250€, posteljnina za otroke 40€, za naju z možem 60€ ena, torej 120€ dve... mislim, nazadnje, ko sem bila tam, so bile cene še normalne, zdaj se mi pa zdi, da resno pretiravajo- sej so res lepe stvari, pa vendar no... greš v Avstrijo in dobiš ravno tako lepo in kvalitetno posteljnino za pol denarja.
nič, spet alarm, upam, da bomo danes kaj spali- sploh Hana je tudi zadnje čase ponoči nemogoča- po 4x na noč pride k nama v posteljo, potem bi pa pona pila, pa se preoblekla, pa lulala, pa pogovarjala... no dans je rekla, da bi pila- pa ji rečem, pejd si iskat (ima kozarček na svoji omarici) in gre- ga prinese v spalnico, zleze z njim na najino posteljo (seveda sem bila prevelika koma, da bi sploh opazila, da kaj drži v rokah)- se spotakne in polije kozarec vode po mojemu kovtru

in po,vsa nedolžna gleda kot čuk, da je še pošteno oštet ne morem

... pa ne vem, kdaj bodo pri nas te petke (zgornje) ven pokukale, ker zadnji teden spet roke je...čist skoz jih ima v ustih- pa zunaj po krtinah rije, pol pa v usta- se mi zdi, da res samo še tulim- ne to, pusti to, dej to, pejd sem, ne tja...samo saj je vse lažje, če človek spi- ne vem, ali bomo tudi pri Gaji 3 leta brez spanca
aja, se pa moram pohvalit (nekatere ste že pozabile te čase), da smo uspešno na odvajanju planičke...in to sama od sebe, v vrtcu, ko je videla druge...sem ful vesela
nič grem alarm utišat

Ankica držim pesti
aja, Zvezdica mi smo imeli tudi prejšni četrtek šele 2. cepljenje zaradi moje bolezni, je bilo kar nekaj reakcije- tudi 4 dni nismo kaj dosti spali, prvič pa skoraj nič posledic. zdej pa res grem...me že ni...