writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

29.02.2008, 12:26

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image

Bravo jaz. Začela sem to debato in jo tudi končala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj si pa ti na vrsti user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 29.2.2008 12:27:18 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

29.02.2008, 13:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk težav je povzročil našim računalniškim programom 29. 02 . 2007 user posted image user posted image user posted image

Vidim, da pridno čvekate...vas doma preberemuser posted image

clock-img

29.02.2008, 13:51

clock-img

amy26

pencil-img

3072

hellouser posted image

pridne, pridne 200 straniuser posted image  kateri moram čestitat

clock-img

29.02.2008, 13:55

clock-img

amy26

pencil-img

3072

za Tinouser posted image user posted image user posted image  upam da bo kmalu bolje in da se rešite zdravil

clock-img

29.02.2008, 15:50

clock-img

jana26

pencil-img

288

Tudi jaz pošiljam Tini user posted image user posted image user posted image ,  da se čimprej pozdravi.

Jaz sem tudi teden, dva nazaj imela A na Ventolinu in dobili smo dozo Singulair-ja. Sta pa oba imela vnete učke in sem jima, kar svoje mleko špricala in so se jima pozdravili. Danes ko sem ju šla iskat v vrtec, pa sem opazila, da imata zopet oba gnojne user posted image .
Pa me zanima ali opstaja kakšno zdravilo za gnojne učke brez recepta user posted image ali bom morala ponovno do P user posted image .
Sem v zdravstvenem domu vsak teden najmanj dvakrata, če ne za sinove pa zase in ponavadi se pol ure voziš, da sploh dobiš kakšno parkirno mesto user posted image in bi šla zato raje direkt v lekarno iskat.  

< Sporočilo je popravil jana26 -- 29.2.2008 16:01:18 >

clock-img

29.02.2008, 16:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pa me zanima ali opstaja kakšno zdravilo za gnojne učke brez recepta ali bom morala ponovno do P

boš žal morala do P user posted image V lekarni za vnete učke niti za odrasle ni nič. Tina je dobila (ja tudi enga učka je imela vnetega) mazilo Tobrex (ali nekaj podobnega), v primeru hujšega vnetja dobiš kapljice (oboje je antibiotično).
Sam to si se pa dobro spomnila, da si jima svoje mleko v očke našpricala user posted image , jaz se ne bi spomnila, da bi starejšemu otroku tako pomagala user posted image

clock-img

29.02.2008, 16:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Šmeko S, pa kaki pozer user posted image ...že sedaj obvlada poglede za topljenje src user posted image

clock-img

29.02.2008, 16:15

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Za gnojne učke zelo pomaga izpiranje s kamiličnim čajem.

www.alergije.net

clock-img

29.02.2008, 16:15

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zdaj pa na hitro pospravim po kuhinji, dokler je Tina zatopljena v risanko Pika Nogavička user posted image

clock-img

29.02.2008, 16:49

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kolk težav je povzročil našim računalniškim programom 29. 02 . 2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  7 ali 8 user posted image user posted image user posted image

drugače pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 16:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kolk težav je povzročil našim računalniškim programom 29. 02 . 2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  7 ali 8 user posted image user posted image user posted image

drugače pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem...napisano v naglici user posted image

Čemu pa user posted image ? user posted image  Kaj se ti je lepega pripetilo?user posted image

clock-img

29.02.2008, 16:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Za Tino user posted image user posted image user posted image user posted image  in J&A user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo hitro zdraviuser posted image

clock-img

29.02.2008, 16:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sem v zdravstvenem domu vsak teden najmanj dvakrata, če ne za sinove pa zase in ponavadi se pol ure voziš, da sploh dobiš kakšno parkirno mesto in bi šla zato raje direkt v lekarno iskat.

Jana...jaz parkiram na tistem makedamu pri železniški postaji. Sicer mastno zaračunajo...mislim, da čez dva EUR user posted image user posted image user posted image ...ampak je za cel dan...se pravi, tudi če se moraš vrnit, dat kri, po izvide...in mi na misel ne pade, da bi še kdaj iskala prazen parkirni prostor pred novomeškim zdravstvenim domom, ker tam se pa res vsi zrinejo, en druzga zaparkirajo, skoraj vsakič vidim kak obdrgnjen avto user posted image user posted image user posted image ....se res ne splača živce zgubljat.user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Zdajle sem izvedela, da je moj bratec zmagal za naslovnico revije Mens health! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nas boš kaj predstavla? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....daj, da boš sporočila kdaj bo....user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

pa tudi oddajo ima na TV.

Katero pa? user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

drugi teden bi naj imela dopust

so mi že 2 dni vzeli, pa za en dan popoldan naštimali obvezno 3 urno predavanje, juhuhu, spet nič od prostega časauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Nas boš kaj predstavla?

kaj bi pa ti zdaj rada? a nisi srečno vezana? al si rezervo iščeš?user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, petarda, sem v službi rekla, da imam že vplačan polni penzion v Karlobagu, a mi izstaviš kako potrdilo, da mi bodo verjeliuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nas boš kaj predstavla?

kaj bi pa ti zdaj rada? a nisi srečno vezana? al si rezervo iščeš?user posted image

vezana sem, vezana user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa.....saj se lahko samo pogovajava, ne? user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:11

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, pa da vam še povem, da sem si včera kupila tisto malo žabico za v akvarij in je prava facauser posted image , najbolj hecna je medtem ko je. si kar s sprednimi kraki baše hrano v ustauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

aja, petarda, sem v službi rekla, da imam že vplačan polni penzion v Karlobagu, a mi izstaviš kako potrdilo, da mi bodo verjeliuser posted image user posted image user posted image

a za drug teden? user posted image user posted image user posted image ...ni problema...izstavim...samo povej al češ štampiljko od banke al od renault servisa gor? user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.02.2008, 17:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

saj se lahko samo pogovajava, ne?

absolutno jauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

a za drug teden? user posted image user posted image user posted image ...ni problema...izstavim...samo povej al češ štampiljko od banke al od renault servisa gor? user posted image user posted image user posted image user posted image .

mah, ganz egal, samo da bouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.02.2008, 17:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

najbolj hecna je medtem ko je. si kar s sprednimi kraki baše hrano v usta

nekaj podobnega kot pri človeku user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2008, 17:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

in ka se zgodi, ko prideš do 200 strani? a se kar avtomatsko tema zaklene?user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem