hej hej, se od mene!
lenika, res sta si podobna... ampak verjetno sploh ne bi porajtala, ce ne bi k.tja povedala
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
zgleda da so se res začeli deževni in hladni dnevi - jaz bi pa še malo indijanskega poletja...kratke hlače in japanke so že pospravljene, danes sem potegnila bundo od Ažbeta ven, da vidimo če mu je sploh še prav...
ah ja zima in kratki dnevi so očitno že pred vrati...
jaz sem tudi v fazi menjavanja letno/zimske garderobe... imamo po celem zgornjem nadstropju samo cunje... ja ni kaj, je treba nekako pogledati kaj imamo in kaj je treba se nabavit (preden nas kaksen hud mraz ne ujame). Sicer bi pa jaz tudi imela indijansko poletje, ki zaradi mene lahko traja vse tja do naslednje pomladi
plenicke -
cestitke gredo Jasi!
cofek, mi smo tudi sedaj pri projektu ponoci brez plenicke. Najtezje je to, ker spi kot top in se niti ne zbudi, ce ga tisci ali pa ce se polula. No, takole nam pocasi le uspeva, ker smo ga motivirali, da zbira smajlije. Ce je zjutraj suh, nalepimo na koledar veselega smajlija, ce pa se polula, pa zalostnega. Ampak moram rect, da ima zaenkrat same vesele smeskote.
Sicer pa pri nas nic posebnega... Nejc je se vedno pod minimumom s tezo in se ni ujel manjka od rojstva, ampak tega smo ze vajeni, a ne . Sicer pa je super decko in tudi fizicno lepo pocasi napreduje. Pa P me je kar naterala, naj dam vlogo za podaljsanje porodniske in mi je cel roman napisala.
Anze pa tudi ful uziva v novem vrtcu (tri jutra je bila zjutraj kriza, ampak se je vse postimalo). In vzgojiteljice pravijo, da je super decko in so ful presenecene nad njim.
A ja, pa z Nejcem se greva projekt: dnevno spanje v posteljici. Ker je celo pomlad in poletje spal samo v vozicku. In tako po petih urah budnega stanja spi v posteljici od pol ure do uro in pol, kakor ga pici. Sem kar zadovoljna
Zdej bom pa pocasi nehala nakladat in sla do konca skuhat kosilo.